Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Cs1csó #21499 üzenetére

    Köszi a választ! Az akkuk kapcsán a csatlakozó típusa, akku mérete miatt merült fel bennem hogy vajon mit kell beletenni, nem tudom ezen a téren mennire van egy standard vagy specifikáció amit követnek az akkuk, vagy minden gyártó van olyan kedves hogy proprietary akkut használ amiből aztán good luck utángyártottat találni, főleg ha a gyártó maga nem is árul hozzá.

    De igen, közben közvetett módon de kinyomoztam, hogy a 700VA és 1000VA modellben kinézetre és méretre is ugyanolyan akku megy, és elég szabványos az egész, szóval nem lesz nehéz utángyártottat találni hozzá.

    Be is rendeltem a VP700ELCD-t. :) :R A sokat ajánlott Eaton 5E 850i USB DIN valszeg jobb ár/érték arány, de ez a kijelző hasznos funckió lesz a CP-en szerintem, meg nekem szem előtt lesz a szünetmentes szóval jó hogy nem a szájából fog kilógni egy kábel. Majd ha ez az akku megadja magát majd kicserélem egy 9Ah-ásra szépen.

    Ja és ha már utánajárás során összegyűjtött infó: Kiderült, hogy a APC Easy UPS szériában is cserélhető az akksi bárki által, de a hozzáféréshez egy long ass csavarhúzó kell, amit azért nem olyan triviális beszerezni. [link]

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák