Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz LBandi #23065 üzenetére

    A "márka" sajnos nem sokat jelent, ami fontosabb azok az adott termék "családok" a CP-nek is vannak alsó, közép, és felső kategóriás UPS családjai. A sima "Value" családja az alsó kategória, a felső kategóriájának a tagja: CyberPower CP1500EPFCLCD 1500VA (ez ezek az otthoni és a kisvállalati közegbe valók, a rack szekrénybe építehető "monstrumok" más szint) Ez a VP széria kb. középkategória bár annak a felső rész, újabb típus, informatív LCD kijelzővel.
    A fogyasztásod: a VGA max 350W (szerintem ez inkább áramfelvételi tüskék a valós tartós 300W körül megáll) a procira 140W maxot írnak de valahol 100W körül azért egy játék alatt megáll.
    Ha ezeket összeadjuk akkor kb. 500W plusz az apróságok (háttértár, ventilátorok stb.) és persze a monitor ami kb. 30-50W szokott lenni tehát 600W-nál nemigen fog többet felvenni a konnektorból egy combosabb játék alatt sem.

    Amit linkeltem papíron 900W tartásra képes bár ez "elméleti" maxium tehát én 800W-nál többel nem terhelném abba meg bőven belefér a konfigod.
    Van hozzá Windows PC-re telepíthető szoftver amivel sok mindent beállíthatsz de az előlapi LCD kijelző is sok dolgot mutat valós időben.
    Ha veszel egy UPS egy nap töltés után jöhet a tesz, kezdésnek egy "idle" teszt pl. böngészés közben elveszed az áramot, és megnézed mit tud.
    Aztán jöhet egy játék teszt, hogy ott is megnézd mit tud.
    Ha valami nem okés és elállási jogra való jogousltásggal vetted még akár vissza is küldheted.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák