Új hozzászólás Aktív témák

  • Terapeuta

    őstag

    válasz nanii #1337 üzenetére

    Én két dolgot szeretnék mondani Neked ezzel kapcsolatban.

    Egyfelől ha a természetet járod, nagyon sajátos fényviszonyokkal fogsz találkozni. Ez számodra azért gond egy ilyen géppel, mert a gép automata rendszere nem fog megbírkózni ezekkel a körülményekkel, emiatt a képek élvezhetetlenek lesznek. Amit tanácsolnék, hogy olyan gépet válassz, amin kézileg be tudod állítani a dolgokat. Nem ördöngős dolog, pár dologra kell figyelni.

    A másik, hogy elég zajosak (értsd: zavaróan, még jó fényviszonyok között is...ezt most úgy tudnám neked szemléltetni, hogy fényképezel egy egyszínű felületet, ami egyen világoskék. No, a képen ez sajna nem ilyen szép egyenszinű lesz, hanem szemcsészetten előjönnek más színek is...ha nem érthető, keresek képet) a HP képei. Hidd el, még verőfényben is előfordulhat, hogy olyan sötét az erdő, hogy ...szintén az automatika olyan érzékenységet fog választani, amitől a kép annyira szemcsés lesz, hogy szvsz a kép élvezhetetlenné válik.

    Látom, hogy költségvetésileg nagyon szűkös a keret, de próbálkozz meg legalább egy canon a510-el, ami ugyan dupla ennyi, de fényévekkel jobb képeket csinál, nem fog számodra bosszúságot okozni, sok örömöd lehet benne.

    [Szerkesztve]

    Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

Új hozzászólás Aktív témák