Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz #72445440 #36041 üzenetére

    Ki a megrendelő, ki a végrehajtó?

    Mégegyszer: Tagadtak mindennemű felelőséget és azt mondták, hogy ezért kizárólagosan kína a felelős. Nekük közük nincs hozzá, s nem természetes, hanem mesterséges eredetű... S egy vuhani laborból indulhatott... a nyomozásaik alapján... ööö... OK.

    Veszélyes vírusokkal történő kutatás, amiről Kemenesi is elmondta, hogy milyen veszélyeket hordozott már régen (neki ez a szakterüelte konkrétan (állatról emberre, denevérről emberre terjedő koronavírusok)). Lehet ő volt a fő megrendelő. Ez kb. olyan, mint amikor egy globális katasztrófánál, egy erőműben a tulajdonos, a munkavédelemért/a munkafeltételekért/vagy rendkívül veszélyes vírusokkal való kutatásért felelős elszámoltatása nem történik meg, csak annak aki azt mondta, hogy figyelj csináld ezt és kísérletezz, szolgáltass eredményeket. Még akkor is ha veszélyes.

    Ehhez képest, úgy, hogy a szakirodalom korábban is tudott a koronavírusok által hordozott vírusok veszélyességének kockázatárol az amerikaik most vakargatják a fülüket, hogy jajj mégis csak finanszíroztuk, tudunk róla, korábban hazudtunk, s jajj, hát na... azért azt nem tudtuk, hogy ilyen veszélyes.

    A legdöbbenetesebb ebben az, hogy a világ levonja a konklúziót, hogy jajj, hát tényleg nem tudták, hogy mit csinál a kínai. Megzabálják és elfogadják. Persze. Jó ez így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák