Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz S e t h #9987 üzenetére

    Szamomra ugy tunik, mintha "valaki" javitana folyamatosan a virus gyengesegeit. Nagyobb a fertozesi rataja, minden korosztalyra veszelyesebb, sot kifejezetten a tuskefeherje mutalodik, amire epulnek a vakcinak. Lehet hogy csak nagy szamok torvenye, es csak nincs szerencsenk, de az biztos hogy mire eljut a next gen. vakcina a nagy volumenben torteno gyartasig, mar le lesz maradva megint ket lepessel.

    A kapitalizmus, a globalizmus, az importtol valo nagy merteku fuggoseg inkompatibilis a pandemiakkal, mert nem teszi lehetove komolyabb karantenintezkedesek kello ideig valo alkalmazasat. Konnyen lehet hogy meg csak a jeghegy csucsat latjuk. A legjobb vedelem a minel nagyobb merteku onellatas, sajat vakcinagyartas es a bezarkozas, hatarok teljes lezarasa. A legnagyobb bajban a kulfoldi turizmustol erosen fuggo orszagok es agazatok lesznek, mert a termekeket lehet viszonylag biztonsagosan mozgatni, de az embereket nem.

    Remelem a vakcinak mellett a gyogyszeres kezelesben is vannak/lesznek elorelepesek, es nem csak a jelenlegi lorugas erossegu virusellenes gyogyszerek random kombinalasanal tartunk, amik gyakran legalabb akkora kart okoznak, amekkora hasznot.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák