Új hozzászólás Aktív témák

  • Colos1

    őstag

    válasz anytime #4246 üzenetére

    Én kezdésnek inkább az RB -t javasolnám, joystick -al. Az a gond, hogy az AB irányításának köze nincs a valósághoz, így kezdéshez gyakorlatilag feleslegesen eltöltött idő. Hogy milyen géppel menj AB -ben, nem tudom, én talán 6-8 partit nyomtam benne az elején, csak kíváncsiságból, ezért nem tudom, hogy a gépek különbségei hogyan jönnek ki. Szerintem oda olyan gép kell, amin meggymagköpködők helyett egy komplett tüzérségi ezred van, mint pl. az FW a 4 db 20 mm -es gépágyúval, + 2 géppuskával. (Csak ez már T3)

    A japán gépeket szokták kezdésnek ajánlani, mert a T1 -ben többnyire még csak fordulóharc van, és a japó gépek fordulnak a legjobban. De érdemes kipróbálni a Spitfire MK I -et is, az is jól fordul, de nem olyan sérülékeny, mint egy papírból hajtogatott japán repülő. :D Mellesleg a 8 darab meggymag köpködő már felér egy rendes fegyverrel.

    A nemzeteket az utolsó frissítés óta fejlesztheted párhuzamosan is, mert már nem kell megvenni egy gépet, ha az utána lévőt fejleszteni akarod. Minél több repülőt érdemes kipróbálni, hogy megtaláld az igazit. ;)

    (#4242) RG4L: Ha van sebességed, akkor azt felhasználva (energiából) tud jobbat is. A 11,6 m/s arra az esetre vonatkozik, amikor motorból emelkedsz.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák