Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    válasz Napfénysüti #4358 üzenetére

    Vegyes felvágott egy nemzet, van náluk német cannonos vadászgép, vadászgép fordulási képességgel rendelkező bombázó, 57mm-es cannonnal felszerelt bombázóvadász heavy fighter, valamint hozzájuk tartozik a legjobb fordulókörrel rendelkező vadászgép-széria, a játék egyik legjobb vadászgépe, és a játék eddigi legnagyobb bombázója, aminek szárnyfesztáva kb. 10 méterrel nagyobb mint a többi 4 motoros bombázónak.

    A6M Zéró vonal: azonnal megjelenik rajtuk a 20mm-es cannon (x2) full HEF-T lőszerrel, szakít ha betalál, de kevés lőszer (eleinte 120, majd 240 ha jól tudom). Összességében lassúak, könnyűek, és a korai Zérók (A6M2, A6M2 mod11) nagyon könnyen törik a szárnyaikat, zuhanni képtelenség velük, nagy sebességnél fordulni szintén, mert bármikor törhet a szárny, viszont elviselhető sebességen és relatíve alacsonyan mindent lefordul és akkor tuti be is talál a lőszered. Ahogy haladsz előre az újabb és újabb Zérók egyre jobbak és jobbak lesznek! :)

    Ki-61: nekem ezek a gépek amolyan semelegesek voltak, nem rosszak, nem is túl jók, egyiken van német cannon, próba cseresznye hogy tetszik-e.

    Ki-45: heavy fighter felszerelve 20mm-es cannonnal vagy/és 37-essel, plusz az egyiken van schräge musik is, jól fordulnak, bombázókat lehet a 37mm-es verzióval vadászni. Ide tartozik még a Ki-102 is, csak egy tierrel lentebb.

    B5N2 és B7A2: zuhanó bombázók, egyiken 2x20mm cannon, talán a Ju 87-esekehez tudnám hasonlítani őket.

    Ki-49: hihetetlen jól forduló bombázó kevés bombával, aranyos kis gép, főleg ha lő a 20mm-es cannonnal a gunner :)

    G5N1 és G8N1: a G5N1-ről eddig semmi jót nem tudok elmondani, AB-ben irányíthatatlan, RB-ben egy fokkal nekem jobb volt, de még mindig tré, hatalmas gép, tényleg nagyon nagy, viszont jó az a 3.2 tonna bomba rajta... a G8N1 pedig nem véletlen a "Deathstar".

    Ki-84: elég jó all-in vadász, jópár gépet lefordulnak, kap idővel 30mm-es cannont is a 20-asok mellé, nagyon jól zuhan, soha nem tudtam még eltörni a szárnyát

    N1K: a játék egyik legjobb vadásza, még nem sikerült sokat menni vele mert nem került rendesen sorra, de hamarosan eljön az ideje. Csak egy baj van, amitől a németek is fosnak, és ez nem más mint, az F8F Bearcat.

    [ Szerkesztve ]

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák