Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Az egyik ismerősöm egy szervert üzemeltet, de sokszor fél év is eltelik, hogy nem találkozik vele személyesen. Volt olyan alkalom, hogy nem ment a ventillátor, ki tudja mióta. Ezek még jól bírták, nem úgy, mint a maiak:DD A P3-asomon gyárilag passzív hűtés van.
Az 1.X-es cerkák kb 30W-ot adnak le a 2.x-esek 60-at, egy 300-as még 20-at sem. Különbség.... -
lesaux
veterán
Működik, ki lett próbálva.
Vettem egy GF4MX440-et (nem röhög!), és kaptam egy 256-os memóriamodult. Gondoltam, megnézem, mit bír a kártya. Felnyomtam a procit 1600-ra, erre egyből resetelt. Mondom magamban, ez fura, mert régebben simán vitte. Biztos az új memória lesz a ludas, nem komálja a régieket. Kiszedtem, ugyanez a helyzet. Elkezdtem turkálni a BIOS-ban, és mit vettem észre? Hogy 78 fokos a proci. Kiderült, hogy véletlenül kirántottam a kúler csatiját az alaplapból.
Viszont előtte éjszaka úgy ment, nem is keveset. :))
Nem hittem volna egyébként...
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest