Új hozzászólás Aktív témák
-
ReT3X
csendes tag
Hali Mindenki!
Még1x kössz a segítséget Mindenkitől!
Sajnos buktam, szóval nem nyertem!
Na mind1, majd legközelebb
Csumi
[Szerkesztve] -
ReT3X
csendes tag
Szijjaztok!
Hát kössz mindenkinek a válaszokat. A végén mégis maradt a 710N és a GeForce FX5900XT. Lehet, hogy nem a leglegjobb választás, de a mostani GF4 440MX-nél biztos jobb. Amúgy ezt nem és veszem, hanem csak esélyem van rá, hogy megnyerjem, ami szerdán derül ki. Majd beírom, hogy meg lett-e.
Csum -
-
csika
tag
Samsung 959NF?
Mondjuk picikét nehezebb mint egy tft ...
110 KHz-es sorfreki, Diamontron képcső ...
75E körül van depon ...
Monitorkártyához nem értek ... -
HERR Z
veterán
szerintem vegyél egy picit olcsóbb tft monitort/acer 1714 -90e/és a mellé már be fog férni egy 9800pro vagy hasonló tudású kártya
De írtad hogy játszanál rajta, akkor a gf6600+f900b jobb kombó
ellenben ha kékhalba tényleg van 35+áfáért 9800 nPro akkor azt vállald be mindenképp! TFT meg akkor akár maradhat a samsung is.
[Szerkesztve] -
yerico
senior tag
Az FX5900-ról nagyon lebeszélnélek, a ventillátora bődületesen hangos, ha a gyári megoldásról van szó, amellett egy 9600 Xt teljesítményét tudja- inkább alulról. Az NVidia egy tökéletes tévedése volt az 5-ös sorozat.
Monitorból egy 17-es LG, mondjuk egy 1730S / B (95 / 105 ezer bruttó), és egy 9600 XT kártya kb. 140.000 Ft. Mondjuk a kékhalban van 9800 sima is 36000 Ft-ért, egy kicsit megpörgetve játékra jelenleg tökéletesen alkalmas.
Saját tapasztalat: játékra jobb a CRT, de minden másra bőven jobb a TFT. Kérdés, mire akarod főleg használni. -
ReT3X
csendes tag
Hy!
Először is kössz mindenkinek a válaszokat. CRT-re nem beszélhet rá senki, mivel nem kimondottan játékra kell, meg amúgy sem...
TFT LCD -k közül még mindig a 710N az ami marad, de e mellé csak az nVidia GeForce FX5900XT-t tudnám megvenni. Szerintetek jó?
Vagy:
Vegyek egy GeForce 6600GT-t és e mellé valami Flatront? A Flatron után nem jártam, mert nincs nagyon időm, de szerintem az LG F900B nem rossz.
Vélemény?
Ui.: Amúgy ezeket ma este 8-9-ig el kéne döntenem.
Előre is thx -
_Volkovy_
nagyúr
Szerintem meg egy 6800 70-80k körül,és egy 19'' Flatron az ideális választás..
-
Nyuf
senior tag
Azért ez már inkább lebeszélés mint véleménynyilvánitás.
Arról nem is beszélve,hogy ez a topik nem crt vs tft -röl szól.
Meg azért megmondhatnád hol kapok minöségi 19es crt-t 40-50 -ért ami 1280-ban legalább 100hz-et produkál.Ugyanis egy 17es tft-nek tényleg 17 a látható felülete és akkor azt már inkább 19-es crt-vel lehet egy kategoriába sorolni...
Amugy ha nekem lenne 140em monitorra meg vga-ra akkor vennék egy 17es tft-t 90ért meg 50ért egy 6600gt-t.
Manapság már többminden szól a tft mellett mint a crt mellett...
6800 gt meg elég pénzkidobás,föleg ha nem a64-ed vagy legalább 3ghz-es p4-ed van 1 giga rammal.... -
mg105
senior tag
mindenkinek megvan a joga a saját véleményre. az én véleményem, hogy sokkal jobban megéri megvenni egy CRT-t fele annyiért és egy sokkal jobb vidkarit, mint hogy vegyen egy TFT-t és egy gyenge VGA-t. 40-50 körül már minőségi CRT-t kapni, a jobb TFT-k pedig ennél jóval többe kerülnek. játékra a CRT sokkal alkalmasabb, mint a TFT, ami igazán irogai munkára jo ma még (tisztelet a kivételnek). egy minőségi CRT és egy 6800GT... szerintem
-
Nyuf
senior tag
Ne beszéljétek már le a Tft-röl.Jó az én is veszek ahogy lesz rá keretem.
Én csak annyit füznék hozzá,hogy egy 9600-as kártya kevés lesz ahhoz,hogy a tft nativ felbontásában(1280x960) játszál,kisebb felbontásban meg mindenféleképpen kell számolnod minöségromlással.
Kicsit még gyüjteni kéne hozzá és legalább 9800pro/6600gt szintü gyorsitot venni... -
Sick Boy
őstag
42 K-ért vettem most egy nVidia GeForce FX5900XT-t 2 Év garival és nagyon tutti.
R9600-nál a tesztek alapján jobb.
CoolerMaster gyári (!) hűtés + rambordák (BGA DDR ramok)
DVI átalakító
S-video kábel
Commandos 3 (3 CD-s teljes játék)
Videoszerkesztő + WinDVD
Driver CD
Demo játékok CD
3DMark03 teljes CD
jó kártya, megfeleló teljesítmény, 128 MB 256 (!) bites RAM, gyári CM hűtés
Megfelelő kártya, tolerálható áron! Igazi középkategóriás ár/teljesítmény bajnok!
szerintem...
itt egy link Bővebben: link
mod: + 1 pont egy nagyon magas frissítésű CRT-nek, 160 Hz már brutál feszes képet ad!
[Szerkesztve] -
ReT3X
csendes tag
Hi.
CRT monitor lehet, hogy jobb +minden, de mivel sokat ülök a gép elött, így a szemem egy pár óra alatt cseppfolyóssá válik, így tuti, hogy TFT LCD marad.
A 710N es monitort kb. 100-105 -ért nézegettem több helyen is, így a videókártyára kb 30, max 35 marad. És ilyen árban még viszonylag jó videókártyát ezt a 9600 prot találtam, bár nem vagyok szakértő a témában.
thx
[Szerkesztve] -
ReT3X
csendes tag
Hy Mindenki!
140-ért szeretnék moncsit és videokártyát. A monitor az tuti, hogy Samsung TFT LCD és 17''. Én a 710N-re gondoltam, mert fórumokban is jókat írtak róla és az ára sem rossz. E mellé az Ati Radeon 9600 Pro 128Mb-ra gondoltam. A DVI nem tudom, hogy mennyire javítja a képminőséget, de mivel 10-15-tel drágább így erről lemondok. Amúgy általános dolgokhoz kéne ez a két cucc (fps játék, film, net, és egy kis graffejl.)
Véleményt kérek, hogy érdemes ezt így megvenni, ha nem akkor valami más ajánlatokat.
Köszike előre is mindenkinek!
By
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- BestBuy topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest