Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Megkérem a topiknyitót, hogy itt tegye fel kérdését: Bővebben: link és legközelebb használja a keresőt topiknyitás előtt. Hátha van már topikja a témának.
Ezt zártam. -
Winner_hun
félisten
válasz
Flagstaff2 #3 üzenetére
Nem kell új hozzászólást írnod, ott van pirossal egy mod gomb ha arra rákattintasz akkor szerkesztheted a hsz-ed
-
Flagstaff2
senior tag
Nekem egy Olympus C370Z van. Ez némelyik áruházban D535-ösként van olykor akcióban,de nem akciós áron is 30e-be kerül,szét kell nézni a DEPO-n. Sztem nagyon szép képeket csinál én elégedett vagyok vele. Egyetlen hátránya hogy XD karival bővíthető,bár sztem nem olyan jelentős az árkülönbség. Ceruzaakkut meg szintén lehet hozzá kapni pár ezerért és az a nem mindegy hogy ha a gyárilag aksis gépek ajkkuja bekaka akkor az nem annyi mint 2 ceruzaakksi! a 3MP nálam 2048x15xx,ez az 1600x1200 nemtom honnan jött ki neked.
Szép képek-alapgép,de amatőrnek bőven jó-Olympus C-370z (D535).
-
cherockee
aktív tag
szóval ajánlatokat kérek, vagy segitségül használható cimet (angol is lehet), ahol keresgélhetek, tesztek táblázatok közt...
-20-30e közti ár
-lcd kijelző
-digitális kamera, 2-3 megapixeles, joo ha webcamera is egyben, vaku, videofelvevés szintén jöhet
- mp3 lejátszás nem érdekel, viszont érdekelne hogy van e olyan készülék ami memokártyáról képes lejátszani akár egy mpeg filmet is?
-éjjeli üzemmód megérne még egy kis pénzt nekem
-aksielemmel és sd v. mmc kártyával mennyen
-optikai zoom asszem iylen árban csak álom
nézelődtem, pl micromaxx mm 40539, és társai egészen tetszettek, de nem tudom mire képes. annyira amatőr vagyok hogy azzal se vagyok tisztában a 3 megapixeles 1600x1200as felbontásu fényképezésnél kell e házi és szórakozási használatra több?
előre is kösz.
Aktív témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Trollok komolyan
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- HP LaserJet Enterprise M604
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Kyocera FS-4200DN laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest