Aktív témák
-
e-biza
őstag
2004 hasonlo lesz a 2003-hoz képest árban. lesznek a drága high-end dolgok és lesznek más termékek más áron.
-
engusz
veterán
Úgy gondolom, hogy a mostani processzorok (P4, XP) árai esni fognak. Ezenkívül ugyanez várható majd a videókártya piacon is. Hiszen jönnek az új üdvöskék.
-
Drizzt
nagyúr
8* dvd+r lemezeket lehet már kapni? Mennyibe kerülnek? Amúgy az aláírásod nem igazán helyes(2 hibát látok, de lehet tévedek).
-
csudri
őstag
Nyers dvd lemez nem nagyon lesz olcsóbb szerintem, már hónapok óta semmit sem változik az ára itthon. Ezért kell hozatni Németo-ból. Most kaptam egy szállítmányt, 3x10 BenQ dvd-r és 50 Verbatim cd-r kemény 30€! Azért csak 30€, mert a pénztáros néni 3x10 helyett csak 1x10 dvd-t ütött be a gépbe. (hehe) Így spórolt nekem 30€-t.
Talán majd lesz valami változás május után, de úgyis kitalál valami újfajta adót a mi ''szeretett'' kormányunk úgyhogy nagy árzuhanásra nem számítanék a helyedben. -
q0w1e2
tag
nyers lemezekre
-
q0w1e2
tag
mi a véleményetek 2004 elejéről? jelentősen fognak változni az árak? mi lesz pl a dvd lemezekkel? meg a 64-es procikkal? meg úgy általában? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest