Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    nagyúr

    válasz Tibiajax #136234 üzenetére

    Azért Árpád marha nagy megmondóember, de pár dolgot benézett, a stílusát meg hagyjuk. :(((
    Az itt játszó fekete bőrszínű játékosok, nem épp dzsunkánlakó, épp most szocializálódó népek. Tocmac 5 éves kora óta Norvégiában él, norvég állampolgár ahol korosztályos válogatott is volt.
    Lehet okoskodni de a foci totál más mint 20-25 éve. Más a tempó, változtak a légiós és transzfer szabályok plusz a nemzetközi meccsek lebonyolítási és pontrendszerei. A más tempóhoz elég megnézni egy 1998-as, vagy 2002-es VB meccset. Legendás csapatok is olyanok sokszor, mintha le lennének lassítva 0,75x sebességre, a mai mérkőzésekhez képest.

    Tibiajax, a véleményeddel nem vagy egyedül, részben én is osztom, de még mindig nem értem miért kell ezen izgulni 2020-ban. A Fradiban most is van pár magyar, és tavaly is volt. Nyilván a mennyeiben és a magyar kupában többet foglalkoztatják őket, mint a nemzetközi meccseken. Miért? Mert az adott poszton vannak jobb, vagy épp jobb formában lévő külföldi játékosok.
    Ha ez nem így lenne, lehet hamarabb búcsúznánk a nemzetközi porondtól, ami a mai magyar focit tekintve nem túl szerencsés. Akik nem férnek be a felnőtt csapatba, kölcsönbe mennek más csapathoz pallérozódni, ami jobban segíti a magyar foci fejlődését, mintha a padot koptatnák.
    A húdekomoly mennyeis meccseket is azért halasztják, hogy legyen egy kis esélyünk főtáblára kerülni. Ez van. Kis ország, kis pénz, kis foci. A bele öntött állami lóvé csak nekünk tűnik soknak, nemzetközi szinten tudjuk, hogy mennyit ér.

    Vicces ez a sok Fradi ellenesség a csapat összeállítását illetően, miközben állandóan arra izgultok, hogy melyik külföldi játékos mikor hova igazol, vagy hova megy kölcsönbe. Egy-két kivételtől eltekintve ők is csak termékek az adok-veszek rovatban, klubhűség nélkül. :C
    Nagyobb országokban kicsit nagyobb a merítés, köszönhetően a gyarmati múltnak, háborúban elfoglalt területeknek, gazdasági migrációnak, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák