Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz K.Andras.Vfx #18091 üzenetére

    A kezelőfelület tényleg lehetne picit kényelmesebb. Pl. ha elrakom a monitor képét, akkor csak baromi kényelmetlenül lehet újra elővenni. Valamint én úgy emlékszem, hogy minden további nélkül tudtam kattingatni a mozivászon felületén is. Most meg folyamatosan elveszíti a fókuszt, nem kattint.

    De a szaggatós problémának a bitrátához szerintem nincs köze...

    Arra akartam kilyukadni az előbb is, hogy azt várnám, hogy ez a program nem csinál semmi mást, csak tükrözi a monitor képét a headsetbe.

    És ha ezt tenné, akkor tökmindegy lenne, hogy egy állókép vagy egy 1000mbps-es videó van a monitoron, és ez nem kellene, hogy befolyásolja a VR teljesítményt

    Abból indulok ki hogy van egy 11 éves Atom+Ion chipsettel szerelt HTPC-m, és simán lejátssza azokat a videókat, amik itt a Bigscreen-ben akadoznak, és itt egy kb 5mbps-es h.264 videóról beszéünk, vagyis egy mai CPU+GPUnak kisujjból ki kellene ráznia ezeknek a filmeknek a lejátszását.

    Szóval javítson ki, aki jobban ért a Windows lelkéhez, de nekem ez inkább olyannak tűnik, mintha ezek a dedikált lejátszóval játszott filmeket valami köztes rétegen folyatná át a Bigscreenbe, és ott veszít a teljesítményből.

Új hozzászólás Aktív témák