Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz DarthSun #78106 üzenetére

    Köszi! Elvarázsolt 2-3 napra a 3400G és a régi 3DMark-ok. :D

    Most viszont már egy régi-új projekten gondolkodom: olyan 2000-ből való konfig potenciális megépítésén, ami viszonylag szépen viszi a Deux Ex 1-et. Legutóbb feladtam, de mióta látom, hogy az 1133-as PIII-S egész tűrhetően viszi a nevezett játékot, felötlött bennem, hogy miért ne építhetnék egy Athlon Thunderbird konfigot?! Intel oldalon az egyetlen lehetőség a Coppermine PIII 1133, azt reménytelen beszerezni, viszont egy Thunderbird 1200-as már viszonylag sima ügy, és az még erősebb is a PIII-nál. Ráadásul az első teljesen saját elgondolású és összeszerelésű gépem egy 900-as Thunderbird köré épült, szóval nagyon kellemes emlék, és vonzó téma.

    Fura, hogy milyen keveset foglalkoztam az Athlonokkal, mióta retrózok. :F Talán mert a Pentiumok voltak az ismeretlenebbek számomra, és szükségét éreztem a felderítésnek. Illetve benne lehet a nevezett -számomra fontos- játék is, mert tudom, hogy 1400-as Athlonnal sincs meg a stabil 60 fps, de talán az 50 sem.
    De most azt hiszem, elkezdek megint Athlonozni. Egy Radeon DDR + Athlon Thunderbird 1200-as álomkonfig a fő terv a year 2000 témára.
    És pont elvittek előlem egyet aprón, áthúzva még látható a procc. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák