Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz bobalazs #22848 üzenetére

    Nálam ugyanezt csinálta, csak a bekapcsolt integer scaling játékban. Jól beparáztatott, hogy kaptam egy 'space invaders' memóriahibát. :D Átraktam centered-re, megjavult. Azt hittem, egyedi, mert eléggé szanaszét bütyköltem a szoftveres oldalt a napokban a gépemen.

    #22849 hackeeeee : 430W se rossz. Nálad is hasonló akkor a 6900-ason. :R

    #22850 spleenszuru : Ami ilyen gyorsan előszedhető, praktikus első teszt, én a Furmarkot szoktam, legkisebb felbontás, legnagyobb MSAA. :B Adok neki kis plusz limitet, és sokat segít, a tempót is jól visszajelzi, rendben van-e. [link]
    Második tesztnek pedig a Witcher3-at szoktam, WQHD+RT+FSR maxon elég jól és hamar kihozza, ha valami nem jó. Lásd [link] . :DDD Összeomláskor persze nem küldöm el nekik a jelentést, mert nem ők tehetnek róla. :B Elvileg a mentéseket is tudod külön elrakni: [link] .

    #22852 Raggie : Nem állja meg az érvelésed a helyét a gyakorlatban. :N Mivel a TS az erős terhelés miatt alacsonyabb órajeleken hajtja, mikor a legmagasabb elérhető eredményre hajtottam [link] nem volt nehéz olyan beállítást csinálni, ami 'TS stabil' volt, de játékban a magasabb BOOST órajelen gyakorlatilag azonnal eldobta magát. Fordítottjával is találkoztam, amikor a magasabb órajel/fesz páros egészen stabil volt játékban, de a TS erősebb terhelése köztes órajelen fejreállította.

    #22845 Bossp : Drop előtt vagy után 1V? Drop után nálam is 1V körül viszi a 2.4Ghz-et, ehhez bő 1.05V a VID, amit be kell állítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák