Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #57275 üzenetére

    Még egyszer megkérdezem miért számít ez egy AMD felhasználónak az FSR szempontjából egy kizárólag Nvidia kártyán működő felskálázó eljárásban bármit is a Driver mérete , az Nvidia felhasznált erőforrása, és hogy melyik címekben van bent?
    Plusz ott a NIS ami ha nem optimalizált akkor is működik elég jó eredménnyel.sima on/ off és egy csúszka hozzá. Nem kell semmiféle AI és háló hozzá, működésben közelebb áll az FSR hez mint az FSR a DLSS-hez.
    Ha jól számolom egy Nvidiásnak minimum 2 maximum 3 választása van van felskálázásra, egy DLSS, egy NIS és az FSR.
    A NIS re jön egy AMD féle válasz mostanában, nem jutb eszembe a rövidítése,de amúgy a NIS is működik minden újabb AMD GPU-n is. [link]
    Konkrétan nem látom mit veszít bárki is a DLSS 2.3. jelenlétével az AMD felhasználótáborban. Nekünk ez egy plusz szolgáltatás, jelenleg a legjobban működik és ez nem 2022 ben jön hanem kint van pár éve, már mint maga a DLSS.Ha már felesleges lesz kiiktatják addig meg elég sok jó címben segítséget nyújtott.
    Tehát felesleges lenne a VS megint tőled, elfér egymás mellet szépen az FSR a DLSS és a NIS meg ami jön .
    Amúgy nyugtával dicsérd a napot, melyik kártyákra lesz elérhető az új FSR. Minőségre biztos, hogy jó lesz ,ezt nem vonom kétségbe, de azt már igen hogy minden GPU támogatott lesz e akár AMD oldalon is.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák