Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #57730 üzenetére

    Gondolom Nvidiáról beszélsz, természetesen. ( Tudtam amúgy hogy ezt fogod írni ha hozzászólsz) Nagyon béna egy cég, semmihez nem értenek. Az elpazarolt tensor és RT magok miatt vannak lemaradásban mindenben is.

    Amúgy az íróniát félretéve, nem a gaming vonalra gondoltam a tensor vonal nem tudom mennyire értelmezhető még a továbbiakban illetve fognak e rá építeni valamit.
    Amúgy Semmi kivetni valót nem látok a gyártóspecifikus dolgokban. Az hogy tesztekben nem kapcsoljak be a cikkírók nem jelenti azt hogy otthon ezt ne tenné meg egy felhasználó de sok esetben volt és van értelme a dedikált hardvernek lásd RT. Az IFC is egy dedikált hardver, még ha megkerülhetetlen is de helyet foglal költséget emel a teljesítmény céljából biztos vagyok benne hogy sok szoftver jobban kihasználja ha direkt optimalizáljak rá a szoftvert vagy a játékot meg sok esetben nincs előnye abból az RDNA 2 nek, hogy van benne nagy cache.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák