Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz Skillet #73007 üzenetére

    sajnos 7"-ban csak a Samu SM-T280 vagy a 285 az egyetlen értelmesebb alternatíva GPS-ezésre, navizásra, de annak az árából már kaphatunk 2 GB ramos 8-as tabot, mert a samu nagyon drága.
    az olcsóbb 7-eseknak meg kicsi a felbontása, és nincs Glonass sem. De persze ettől függetlenül lehet venni pl Lenovo tab3 7-est is navizni 23-ért, el fog vinni Csikóstőttösre meg vissza.

    (mondjuk az általam ajánlott 8-as lenovoban sincs glonass, csak a Huawei T3-ban. a kis 7-es samu 5k-val olcsóbb a T3-nál, és a T3 nagyobb, több a ram, több a rom, vadonat új android, és az akku is bikább. már hogy a viharba ne érné meg azt a pár ezres felárat.)

    nekem is elég a 4,7" telefon navira. Igo esetén nem zavaró a kis képernyő egyébként. oké hogy nem látok egyszerre egy egész falut a képernyőn, de nem is kell. (ha igen akkor meg ott a nagyítás). az Igo-ban ez nagyon jól le van menedzselve szerintem. nálam a teló mindig álló módban van, úgy sokkal használhatóbb navizásra, mint a klasszikus fektetett mód (mint a GPS-eknél)

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák