Új hozzászólás Aktív témák

  • fuzso

    csendes tag

    Sziasztok :)

    Végig olvastam ezt a topicot és sok hasznosat tanultam belőle. Most jött el az idő, hogy lecseréljem a jelenlegi már nem friss, de azért még jól szolgáló első droidos telefonomat. Ez is kínai, egy Huawei Asscend G300. Új telefonokat böngésztem a szolgáltatóknál amikor is rábukkantam, hogy vannak más, számomra előnyösebb lehetőségek is. Már kb. 2 hete, hogy naponta bújom az itteni tapasztalatokat, közben összevetve a kínai webáruházak ajánlataival. Miközben az itthoni kínálatban is kezdenek felbukkanni az itt megismert márkák. Közben kialakult az is bennem, hogy mik azok amik számomra fontosak lennének az új készülékkel kapcsolatban. - A kijelző legalább 5" legyen, ha lehet akkor Gorilla Glass üveg fedje. - A felbontása legalább HD. 4 magos proci, viszonylag jó grafikus gyorsítóval. - A Ram legalább 1Gb. És akkor most érkeztem el oda, hogy a belső memoria ami 4-8-16-32Gb között van a legtöbb készülékben. Mire elég ma 4Gb belső memória? Ha egyben van a partició, akkor valószínűleg semmi gond nem lesz az elkövetkező 1-2 évben mert az érkező szoftver frissítésekkel sem telik meg valószínűleg. Azonban ha két részre van osztva akkor már lehetnek gondok abban az esetben, ha külső SDHC kártyára esetleg nem engedi átpakolni a fájlokat. Ezek tükrében lennék kíváncsi a véleményetekre az általam kiválasztott 4 db telefonnal kapcsolatban. Még fontos lenne, hogy netezés közben tudjak zenét hallgatni és ne csak egy megnyitott weboldalam lehessen akadály mentesen. A játék nem nagyon lényeges. Lényeges viszont a dizájn.

    - WayteQ TALK 5H, 49900Ft (magyarországi garancia, és valószínűleg jó support és közösség, szép forma, de csak 4Gb a Rom)

    - iNew V3, 52.500Ft (nekem nagyon bejön a kinézete, kínai gyártói garancia)

    - THL W200, 55.000Ft (kínai gyártói garancia)

    - ConCorde SmartPhone 5005 NFC 64990Ft (magyarországi garancia, külsőre teljesen iNew V3 és a hardvere is erősen hasonlít/egyezik)

    Köszönöm előre is szakértő / segítő válaszaitokat, hogy jó döntést hozzak. :)
    Ha az általam felsoroltakon kívül tudtok jobbat ajánlani azt is szívesen fogadom. :)

Új hozzászólás Aktív témák