Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden bizonnyal el fog indulni a rendszered, -telepités és mindennemü beavatkozás nélkül is /SATA HDD esetén bizonytalan/ azomban tapasztalataim alapján a rendszered lényegesen lassubb lesz mint frissen telepitett oprendszer esetén, megéri a fáradtságot.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
strike-force #7 üzenetére
win-t 3-6 havonta újrahúzni. (saját tapasztalat)
nem tudom mit csinálsz a gépeddel, de ha normálisan karban tartod a win-t, akkor egyáltalán nem kell újrarakni... -
előző win által otthagyott szemetet senki nem takarítja le.
amúgy én proc csere után is ujratelepítettem a winfost, biztos ami biztos, és a tesztekben olyan 5% körüli sebességnövekedés volt uj win miatt. gondolom lemetn a sok szemét róla, és emiatt.
amit mondasz abban van igazság, de igénybevételtől függően ajánlott a win-t 3-6 havonta újrahúzni. (saját tapasztalat) ezzel csak halogatod a dolgot. -
Old Death
senior tag
figy kipróbálod... ha megy megy, ha nem akkor nem... egy win telepítés + driverek max 3 óra...
és nem poénból lett ez zárva: Bővebben: link
az alaplapok topicjában feltehetnéd a kérdést... -
Joló
tag
válasz
strike-force #3 üzenetére
Miért lesz lasabb?
Mielőtt kiszedem a régi lapomat felrakom rá a legujabb N-force drivert-t és szerintem ez megoldja a gondot!
[Szerkesztve] -
-
Joló
tag
Na!Senki nem tud erre mit mondani?
-
Joló
tag
A kérdés az lenne,hogy n-force2 -ről ugyi n-force4-re váltok és barton prociról a64-re.Meg lehet-e úszni windows újra pakolás nélkül?Ha igen hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest