Új hozzászólás Aktív témák

  • olahpal82

    csendes tag

    válasz Gyumadár #60042 üzenetére

    Köszönöm az elismerő szavakat. Első munkám. Szerettem volna tökéletesen megcsinálni. Nagyjából sikerült is az elképzelésnek megfelelően. A tartók nagyon masszívra sikerültek. sokat aggódtam, hogy majd lötyögni fog, de addig gondolkoztam rajta, amíg atom stabil nem lett. 18--as vastagfalú csövet meneteltem meg, ami maga a tartó is és ebben jönnek át a kábelek is.

    Az alul áteresztő.

    560Hz-nél vág, 12db-vel. (Butt), Hogy miért? Mert a középnek az eredeti hangváltója is itt vág kb. Azt a hangváltót nem alakítottam át biamp-ra inkább építettem egy jobbat. (Jantzen) A gondom vele csak a mérete, ezt nem lehet úgy eldugni. :) Tettem bele zobelt. Ezt majd kikötöm belőle, hogy vajon hangminőségben milyen különbség van. A gyári váltót is(közép és magas) így meg kéne építeni Jantzenből.
    A számításoknál sokmindent figyelembe vettem. Le kellet volna mérnem a hangszórót beépítve, de sajna nem tettem annak ellenére, hogy szinte minden adott hozzá. A lényeg, hogy a számításom alapját a gyári váltóból vezettem vissza, majd ezt korrigáltam. A képletekből adódott kondenzátor méretet több kondiból raktam össze a tisztább hang kedvéért.

    Fantasztikus milyen szép lett a hangja ahhoz képest. Jövőhéten jön bele a Mosconi AS 100.4. Na majd azzal..... :)
    Egyelőre nincs mélyláda, de nem is hiányzik. :)

Új hozzászólás Aktív témák