Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz FeRRaR1 #9477 üzenetére

    Ja? Nem is kérek segîtséget. Tanácsot sem nagyon, én is tisztában vagyok ezzel. Csak jól esett kiírni magamból, mert ha nem mondhatod el senkinek, mond el mindenkinek. :)
    Egy olyan barátom van, akivel ezt megbeszélném, de kb. a 7. babájuk ment el. Vagyis még rosszabb, pont megmaradt volna, de olyan genetikai rendellenességgel, hogy jó, ha egy évet él, így nekik kellett kimondani, hogy vegyék el. Nem akarom még ilyen csip-csup dolgokkal is terhelni.

    Igyekszem.pozitív maradni, de kockulás, tv nézés vagy pillangókés forgatás van. A késsel ügyesen bánik (gyakorló csak) és nem sokat tudnék már hozzá szólni. A tv nem az én világom, maradt a kockulás. Néha játszottunk együtt, próbáltam jobb keze lenni, aztán próbáltam kicsit iranyítani amikor a szarnysegéd szerep nem jött be, de hamar elpártolt a haverokhoz, meg youtube-on nézi, milyen amikor együtt ökörködnek a haverok. Majdcsak találunk valami közös nevezőt. Úgyis változik még az érdeklődési köre majd.

    Igyekszem én is így csinálni ezeket, de a két nagyobb nagyon ritkán avat be akármibe is. Igaz, az anyjukat is. Tök igazad van, nem szabad ezt a csatornát elapasztani, én is így gondolom. De ez is két félen múlik. No de itt az idő, miénk minden hátralévő pillanat, és állítólag idővel megoldódnak a dolgok. :B Én meg bízom benne, hogy így is van.

Új hozzászólás Aktív témák