Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    A héten vettünk 1000 év után egy PC-t, saját összerakás:

    Gigabyte Z490 UD
    Intel Core i5 10400
    2x8 GB Hyperx Fury 3200 Mhz
    Inno3D Geforce GTX 1650 Super
    Kingston A2000 250 GB SSD
    Corsair TX550M
    FSP CMT270 ház
    Windows 10 Home x64

    Felmerült pár probléma, de ezek nagyját már orvosoltam:
    1. gond - Megoldva
    - 5 sípolás, ha a VGA-ba van dugva a HDMI és nincs kép. Ha az alaplapi kimenetre van dugva a HDMI akkor van kép minden pöpec. BIOS beállításokban az elsődleges grafikus adapter a PCIe 1 volt gyárilag is beállítva nem piszkáltam. -> Megoldás: F3 BIOS F4-re frissítése

    2. gond - Megoldva
    ARGB hátsó venti nem világít, alaplap sem látja. - > Megoldás: A ház vezérlőjére nem volt kötve tápellátás. A vezérlőnek SATA tápcsatlakozó kell. Bekötöttem minden pöpec.

    3.gond - Need Help!
    Amikor Windowst akarok telepíteni USB 3-as pendriveról, a ház előlapi USB 3 portjába dugott UEFI-s (GPT) pendriveal nem bootol be, néha a BIOS-ba megy néha csak marad az alaplapi gigabyte logo. Ha USB 2- be dugom a Windows simán fel tudom telepíteni. Felraktam a windowst, lefrissül minden, teszteltem az USB 3-as portokat. Oda-vissza másolás pöpec, Pendrive teljes formázás is OK. Tehát az előlapi USB 3-as portok működnek. Viszont Windoes telepítés továbbra sem megy róla. A telepítőt Rufus-al csináltam normális MCT-al leszedett Windows 10 iso-ból. Próbáltam úgy is, hogy FAT32-re formáztam a pendrive-ot és simán csak rámásoltam a telepítőt, ugyanaz a szitu, USB 2-ről elindul, USB 3-ról nem. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? A BIOS-ban csak annyit állítottam, hogy a ramoknál az XMP Profile 1-et kiválasztottam, illetve a CPU-nál Gaming Profilet lehetett választani ezáltal az folyamatosan all core 4 ghz-en pörög.

    >> Szép Huawei Watch GT Runner - Fekete adatlapomon <<

Új hozzászólás Aktív témák