Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz HSM #1357 üzenetére

    Azért van igény az olcsó tükrösökre, mert sokan nincsenek megelégedve a zsebkompaktok képminőségével és korlátozottabb használhatóságával, pl. egy nem túl kivilágított társasági összejövetelen, vagy vacsorán nemcsak zajtengert termelnek, de kísértethelyet varázsolnak az eseményből, mert egy stabil alak nem lesz a képen. Ha nem is akar foglalkozni a kompozícióval, beállításokkal, akkor is jobb eredményt nyújthat egy nagy szenzoros gép, persze azért minimálisan tudni kell beállítani.
    Nyilván aki alapból megijed egy "ekkora" masinát kézbe fogva, "fél" babrálni, nehogy elrontsa a család 150 ezres gépét, az ne vegyen ilyet. Aki akármennyire is, de használni akarja, az vegye meg, akár 18-135-el ha ez a vágya. 6 Mpixelt az is kirajzol becsületesen, megvan az emlék is neki, mert egyáltalán megszülethetett a kép.

    7D téma:
    Régebben fogtam a fejem, hogy videós cégek, vállalkozások minek vesznek 7D-t csak forgatásra, amikor az 550D ugyan azt tudja. Amíg el nem jutottam a HDMI kimenetig.
    Jól jön ám a dupla digic4, amikor egy fullHD-s kimeneti jelet is szeretnénk kapni felvétel közben...
    Próbáltam a kicsikét azzal az orosz LiveView rögzítő programmal, ami alapból egy 1024x680-as képet ad, de ha az 550D-vel rögzítünk, a piszok akkor is leveszi a felbontást 480p-re. :N

    (#1360) hello28

    55 - 250 IS lesz az ;)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák