Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    Gabe Amatangelo és Pawel Sasko interjú az IGN-en.
    Van egy pár új játékmenet-videó, és pár érdekes adalék (Aki mindent maga akar felfedezni a játékban az ne olvasson tovább! - de túl nagy spoilerek azért nincsenek... :) ):

    -A történetnél nem az Escape from New York amit előhoznak, hanem inkább a Bond filmeket és a Suszter, szabó, baka, kém (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) novellát / regényt (aki nem ismerné, az utóbbi egy brit hidegháborús kémdráma, nem Bond stílusban). Tehát beépülős / kémes hangulatúnak írják le, de sok akcióval együtt...
    -A DogTown "főnöke" Kurt Hansen, ex-NUSA tiszt, aki fegyverkereskedelemmel foglalkozik főleg.
    -DogTown azért olyan romos, mert a 2069-2070-es NUSA Egyesítési háború frontvonalában volt, a háború után pedig kvázi senki földje lett... Ezért is lett védőfallal és őrtornyokkal körbevéve.
    -Említenek egyfajta "Humanity" (emberség) dolgot, ami ugye a CP2020-ban ott volt, a CP2077-ben viszont kivették (a korai játékmenet-videóban szerepelt egyébként). Ennek lényege, hogy lesz egy "határ" a beépített kiberverek terén, amelyet átlépve negatív hatások érnek minket (elveszítjük az emberségünket). De tovább nem részletezték.
    -Ha jól értem, akkor a járművekre szerelhető fegyverek (és rakéták) a DogTown fixer-rel való kapcsolattól függően jelenik meg, tehát nem lesz alapból a játékban.
    -A DLC új végkifejletet hoz el a fő küldetésszálban.
    -Feltették a kérdést, hogy hány játékóra pluszra lehet számítani a DLC-ben, erre számszerűleg nem válaszoltak, de hatalmasnak titulálták és hozzá tették, hogy az egész alapjátékot is sok téren átdolgozták, és mivel számtalan játékstílusban lehet játszani, nagyon széles spektrumon mozog, hogy hány plusz órát lehet beleölni a játékba.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák