Új hozzászólás Aktív témák

  • Sayuar

    őstag

    válasz bwin.party #1011 üzenetére

    Úgy gondolom az itt fórumozók nem digi fanatikusak.

    Ami miatt várjuk a digit:

    - a műholdas szegmensben a 2006 előtti 10.000 Ft-os ár a digi megjelenésével 3.000-re mérséklődött.
    - 23 év telt el a westel/pannon indulása óta, de olyan árrobbanást nem volt Magyarországon, mint amilyet az EU-s telekom cégek esetében láthattunk: feltöltő kártyás konstrukció/ korlátlan beszélgetések/ több ezer perc, havi 3000 Ft-ért (10euró). Lásd német voda.
    - egy roamingolt spanyol/olasz pre-paid digimobil SIM-mel 19 Ft-ért beszélsz Magyarországon, másodperc alapú elszámolással, míg egy hazai SIM-mel 49 Ft-ért, perc alapon. Sokan a különadókkal magyarázzák a jelenséget, de ha így lenne, akkor a 49 Ft-ból 30 Ft különadó lenne? Ez 70%....aki ezt elhiszi....
    - a román telekom piacon akkor pezsdült fel az élet, amikor digi megjelent és lefedte a városokat. Hirtelen elkezdtek egymásra licitálni a "régi piaci szereplők". Tehát a digi esetében boritékolható az árletörés.
    - friss: most voltam nyaralni Erdélyben. Vettem egy vodás prepaid kártyát, töltöttem rá 2600 Ft-ot. Ezt kaptam: 600 perc EU mobil + 10 GB adat + korlátlan perc és SMS minden román vezetékes és mobil számra + korlátlan perc minden EU vezetékes számra. Ezt még 2 év hűségvállalással se nem kapod meg Magyarországon RED-esként, 10.000 Ft-ért!

    "román árcédula kerülne egy itthoni publikus csomagra"
    Magyarországon negyedik szolgáltató nélkül nem lesz verseny. Nekem mindegy, hogy ezt milyen cég érné el (jöhet akár a china telekom is), de aztlátom, hogy a digin kívül másnak nincsenek ilyen szándékai.

Új hozzászólás Aktív témák