Aktív témák

  • gab.m

    senior tag

    válasz cOxeR #46972 üzenetére

    Coxer & Ropi: köszönöm a véleményeket! "terepen" is voltunk, majd jönnek még képek, csak ezt csináltam meg még tegnap, ez lett a sorozatból az egyik kedvencem. Majd ha megcsináltam a többit is, akkor felteszek még ide 5 max. 10 képet, kíváncsi vagyok a véleményetekre, kritikákra. A házhoz még annyit, hogy a Duna partján, egy kövön állt a leányzó, és nem volt túlzottan szabad a mozgástér pont emiatt, meg mindenféle csernobili növényekkel volt tele a part :DDD (pesten készült a kép, kb. a XX. és a XXIII. kerület határvonalánál). Tehát nem nagyon volt lehetőség a jobbra balra mozgásra, illetve lehetett volna, de akkor nem sikerült volna így pozicionálni a napot, és flare sem lett volna. Na mindegy, hozok még majd képeket, valszeg a jövőhét elején.
    Még egy dolog: zöldnek látszik a leány szeme? Mert valójában kék; lehet elrontottam a színegyensúlyt? Vagy szerintetek rendben van? Az a helyzet, hogy ilyen nagyon profi utómunkához nem igazán értek, LR-ban csináltam csak alap dolgokat a képpel, még bőrlágyítás sincs rajta, de szerintem erre a képre nem is kell.

    szerk: Ropi, az a fentebb linkelt kép nekem nagyon bejön. Nagyon szeretem az ilyen beltéri, meleg tónusúra vakuzott környezeti portrékat.

    [ Szerkesztve ]

    -- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --

Aktív témák