Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    válasz gjoe #16766 üzenetére

    Adom - plusz azt vettem észre, hogy a két félidő is nálam gyakran tökéletesen más képet mutat. Ha az ellenfél nem különösebben jó, vagy jobb nálam és az elsőben szívok kettővel, akkor nem izgulok, mert tudom, h valami úgyis lesz a másodikban, ha pedig én vezetek, akkor már izzadva megyek a másodikra. Sztem mindkét esetben az a kulcs, hogy mennyire figyel az ember: mert ha anyázva, idegeskedve mész a második félidőre, nem fogsz tudni megküzdeni az ellenszéllel, ha pedig lazázva, "ez már megvan" mentalitással, akkor ott jön a szopóroller :C

    #16765dvtkfan
    Én is érzek némi lesajnálást, lenézést, mert Isak egy objektív kártya, de amíg Lewa nem esett be, tuti helye volt a csatár pozícióban. Tudom, hogy az alkata sokaknak nem jött be, de ha ezen túl tud valaki lépni, félelmetes fegyver, a legjobbakkal is felveszi a versenyt, plusz 5* weak foot!

    Ja, és Tapsoba: IGEN!

    #16757Woodslave
    Az alapstatokat érdemes nézni, ha rá is raksz bárkire bármit. Sabitzer sztem inkább box-to-box játékos, erősebb def lehetőségekkel, Amiri meg inkább előre játékban lehet hasznos, ahogy valaki írta is. Nálam Sabitzer biztos fel sem merülne CAM-ban, max akkor, ha nem lenne egyéb lehetőség. Inkább CM/CDM. De ez is sok mindentől - felállás, játékstílus, klub összetétel - függ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák