Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Netflix mazsolázgatásaim

    Néha tök azt érzem, hogy a filmvilág haldoklik. Valahogy nincs elég új ötlet. Remakek, folytatások amik nem akarnak sem a fanoknak... sem pedig kb. senkinek sem megfelelni...csak a címmel és a frencsájzzal csábítsanak be egy halom embert a moziba...a többi meg le van sz*rva. Ezt most azért hozom fel, mert ugye itt megy a ping-pongozás az idei Predator mozi miatt.
    Hiányoznak az eredeti ötletek. Pl. Tegnap megnéztem az utolsó cserkészt... mittudoménhányadjára. Hol készül manapság egy ilyen film?!

    A netflix szépen behúzza a jó ötleteket az biztos. Most négy filmet néztem meg tőlük. Az Apostle, The Ritual, Outlaw King és a Bird Box.

    Bird Box. (ezt néztem utoljára, de erre emlékszem a legjobban)

    Ugye ezt lehet a Quiet Place-szel párhuzamba állítani. Engem nem érdekelt annál a filmnél az, hogy mi hülyeség, mi logikátlanság stb... Csillió helyen lehet belekötni...de nem érdekelt. Rendkívül feszült volt, izgalmas. Nálam talán a 2018-as év csúcsa volt. Ezt nagyon nem ugrotta meg a Bird Box sajnos. Ez csupán egy felütése egy jó ötletnek..Kb. mintha elmesélném valakinek két sör között, hogy mit álmodtam.
    Mondjuk azon kifagytam, hogy a filmben heteken keresztül nem öltöznek át stb... de a ruhájuk ugyanaz...és tiszta. A hajuk, körmük frissen vágott, manikűrözött.
    Egyáltalán nem éreztem a filmben feszültséget és izgalmat. A happening c. film ugye nagyon hasonló... az események ott sokkal jobban indulnak.
    Tetszett itt a két szálon futó sztori.... egy csavart még vártam volna a végére... Mondjuk, hogy az egyik gyerek ránéz és belőle is őrült lesz és leveteti az anyja szemkötőjét..vagy valami. Nem értem, hogy ezek a lények miért csak a szabadban képesek lenni. Mi gátolja meg őket, hogy bemenjenek egy házba.
    Millió egy kérdés és még csak meg próbál felelni rá a film. Ez ennél picivel többet érdemelt volna. Quiet Place-ben egy minimális kis valamit kaptunk, hogy ne maradjunk éhen. Itt semmi. :( Kár érte mert nagyon vártuk.
    5/10

    The Ritual

    Ez egész jó volt. Kellően félelmetes, izgalmas is... Nagyon tetszett a lény. Egy pettyet több háttérinfó itt sem ártott volna, de ok. Életszerűnek éreztem azt, ahogy a srácok a helyzetet lereagálták és kezelték.. Az elejétől fogva. 6/10

    Apostle

    Erre már kicsit ködösen emlékszem. Annyira nem tetszett, mint a Ritual. Itt a sztori szerintem rendben volt. Az erőszak a vége felé kicsit olyan...retro 2005 környéki (Sziklák szeme stb..) színvonal. Ennyire nem kellett volna erőltetni. 5,5/10

    The Outlaw King

    Ez bejött. Az eleje kicsit low budget érzés... Aztán a vége felé kiteljesedik a dolog és abba a csatajelenetbe azért pumpáltak lóvét. Tetszett Kirk kapitány is. Olyan halál nyugodt végig és tényleg érzed, hogy egy hajszál választja el attól, hogy szétcsússzon. Tetszettek a ruhák, a kastélyok. Ha a fogaik is sárgák lettek volna, akkor azt mondom teljesen korhű. 6,9/10

    Book Club

    Párom akarta megnézni. Nekem egyáltalán nem tetszett. Nekem ezek a nők túl idősek voltak ahhoz, hogy a sex legyen a központban náluk. Jó értem persze olyan helyen nőttem fel ahol az ilyen idős nők halálra etetnek és lekvárt főznek non stop... Nekem kb. kínos volt inkább. Nem pontozom...

    Számomra idén sajni nem volt túl erős a film-felhozatal. :/ Engem a Marvel filmek hidegen hagynak úgyhogy a maradékból voltam kénytelen mazsolázni.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák