Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz tomiii. #2041 üzenetére

    ja, pont most szívok párhuzamosan egy ügyben azért, mert ismerősismerőse ehhez IS ért, egyben meg azért, mert nincs se ismerős se ismerőse :D

    a hosszával meg a vastagságával se érnék túl sokat, a menetemelkedést meg a menetsűrűséget meg hogy mérem le...

    őszintén szólva már elegem van belőle, hogy minden szar pont nem stimmel, pont mindenki okos a probléma elvi természetében (ne vedd magadra nem rád gondolok) de amikor a megvalósításra kerül a sor, akkor kiderül hogy ööööö vót valamikó olyan hogy vót ilyen de legalább is hasonló, de nem itt hanem sopronban meg hát minden sarkon van egy bót ahol kapol ilyet vagy legalább is nem ilyet hanem hasonlót de hát én nem is tudom csak gondoltam de jóazúgyhe.

    de lesz egy utam a csavarboltba úgy is megyek arra, hátha segít rajtam az ürge.

    @[rvilike]: mert 11 éves a szükségkerekem, és alapból nem is tartja a nyomást már állásában sem, lehet ha ráeresztem a kocsit ott fingja el magát vagy a szelep vagy a köpeny, nincs kedvem ott szívni vele az út szélén. de annyira az se vicces, hogy egy ilyen elöregedett gumit 6 bar nyomáson kell tartsál zárt térben.

    vicces dolgokat tud produkálni az élet, volt már hogy ismerős kocsija az m3 lehajtón kapott defektet, majd kiderült, hogy az előkerült pótkerék enyhén lapos, majd az előkerült pumpa hibás/elöregedett szelepe a maradék levegőt is kieresztette belőle. mire visszaértünk 2x5 km-ről a pótpumpával a vészvillogó lemerítette az akksit is. mindezt ősszel egy várandós anyával és egy egyéves kisgyerekkel.

    gumim volt, amivel vettem a kocsit, azt a szett debicát anno ledobtam szálhúzódás miatt, de a maradék három még jó volt, abból egyet felhasználtam erre a célra. felnit szereztem 3k-ért, 1,7k volt a festék rá és davaj. még a szükségkereket el is tudnám adni úgy hogy kb. 0-ra jöjjek ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák