Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz SzlobiG #3506 üzenetére

    Trend felszereltség kevés, Technology-ban gondolkozok. A dieselről még nem mondanám ki, hogy tuti nem kell, de szerintem ekkora kasztnihoz elég egy benzinel nyomatéka, pláne ha turbós. Kérdeztem a próbautat, de a Ford se hülye, az 1.0-t nem, hanem az 1.5-öt mutogatják inkább :)

    Az Octaviat még nem néztük meg élőben, de meg fogjuk. (A Superbet láttam élőben, abban nem volt gond a helykínálattal.)

    Eleinte én is a nagyobb autókban gondolkoztam, de ha az év 365 napjából 350-ben totál elég egy kisebb, és a maradék 15 napban is kompromisszummal elmegy (pl pakolni kell a szabad ülésre is / nem pakolom be a fél házat), akkor miért a nagyobb? Eleve drágább, valószínűleg drágább fenntartani (szervíz, üzemanyag, adók), nehezebb vele parkolóhelyet találni (Bp-en élek, ahová befér egy C-Max, oda nem biztos, hogy befér egy S-Max is). Ha épp nagyon nem lenne elég a kisebb, akkor meg még mindig ott a bérlés lehetősége. (Vagy hívok egy taxit, ami elviszi a mosógépet 10e Ft-ért.)

    Egyébként ma voltunk Verso-t nézni, az egyelőre a C-Max mögött van nálam, de ez utóbbira még nem kaptam árajánlatot.

    Nem azt mondom, hogy nincs eladó használt C-Max, de leszűrve rendesen (pl Grand nem kell), kizárva a kereskedők placeholder autóit, találtam belőle 10 körül, míg ugyanezekkel a feltételekkel Focus kombiból 100 körül van.

    [ Szerkesztve ]

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák