Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz tomcica #76484 üzenetére

    A vasárnapit előre hoztam. 19.2km lett a vége. :DDD
    Az elején jó lassan kezdtem, majd a háromnegyedénél fokoztam. A végére 200 gyors, azután 350m gyors(itt már nagyon vettem a levegőt), majd 300m gyorssal zártam. A 350 gyors azért ment jól ,mert a Dél-afrikai gyerekre gondoltam, hogy ez már a 400 vége és megyek el mellette, mint a golyó. :DDD Borzasztó, hogy ezeken a távokon mindig ő jut az eszembe, pedig heteró vagyok. :D Valahogy ki kell jutnom 2024-ben Párizsba és egy alázós időt futni, vagy kísérteni fog. :K

    Amúgy köszönöm a tervet. Feltűnt, hogy kevés benne a hosszú. A csütörtöki laza kilométer gyűjtés is annak számít, vagy az rövidebb? A laza hosszút jól írtad, az nálam valóban 17-20 között van. Mennyi a sima laza km gyűjtős akkor?

    Az mi célt szolgál, ha időtartamra olyan sok tempót teszek bele a vasárnapi végébe? 30-60 perc. Azért az 20km környékén nem piskóta.

    Lesz cipőm, majd több is sikeredik, de ezzel most ennyi. Majd csak hozzáférek a pénzemhez. Lekötések, stb. Most ezzel kell beérnem, így viszont 20 környékén maradok.
    Eléggé leterhelt anyagilag 2022. Csapás, csapás hátán jött. Tehát nem azért nem veszek csukát, mert fogyatékos vagyok, hanem azért, mert most számlákra kell. Mindegy, lesz még jobb is. Meg futóövet is tervezek venni, emellett kulacsokat is, úgy sokkal jobban fog menni. Olyan fémszagú, állott volt a víz a kék kútnál megint...Inkább akkor majd viszek magammal. Viszont érdekes dolog, hogy mostanság ezzel a kitaposottal is elvagyok. 17km-ig jó. A súlyom miatt lehet. Te még kartonpapíron is elfutnál, mert nem terhelné szét az Ízületeidet. Mikor 100kg voltam, rosszabb volt fél év után, mint most kitaposva 74kilosan.
    Tehát nem feltétlen a cipő volt szar, hanem én voltam a nagy szarosbödön.

Új hozzászólás Aktív témák