Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz tomcica #77327 üzenetére

    Gyorsabb cipő biztosan kelleni fog, mert sebességem az van rövid távon. Sprintelni is szoktam ebben a vacakban a távok végén. A decasat kukázom, mert lassít szerintem.
    A pulzusmérésnek nem tudom, hogy mi értelme lenne az esetemben. Nem a pulzusom szokott elszállni, hanem az izomzat, de inkább az idegrendszerem a frontoktól. Nálam ennyin megy az egész nap, ha futok, akkor a futás eleje. Front nélkül az eleje is jól megy pörgősen. Azt megfigyeltem, hogy a légnyomáskülönbség az izomzatomra is kihat. Peches vagyok, anyai ágon mindenki frontérzékeny volt. Viszont mégsem sírok, mert ezen kívül minden rendben.
    Ja egy érdekesség ami nem tudom jó-e, vagy nem annyira. Észrevettem, hogy egy ideje egyre gyorsabban visszaeseik a pulzus, ha megállok, vagy leveszek a sebességből. A kék kútnál ismét megálltam jó 2 percre. Ezen idő alat a felére esett vissza a pulzusom. Majdnem nyugalmira, régen ilyen nem volt, tovább maradt gyors. A harmadikra felfutva futás után mértem kb. 150 volt tegnap, mikor nagyon meleg volt.
    A kidagadó nyaki erek is eltűntek, régen kidagadtak két oldalt.

Új hozzászólás Aktív témák