Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tisn #83325 üzenetére

    Mi 31 fokban indultunk és 36-ban fejeztük 2 óra múlva. Jól ment, de a hr 92-93%-os ( 170-172 ) tartományban indult a következő miatt:

    Ez a tűző napon lejtőn 04:30-as tempón pörkölve tartva a 96 kg-ot felszaladt egészen 182-ig is ( 98% ). Ilyenkor lassítottam és vártam a 170 körüli pulzust. 10 km körül abszolút 6, férfi 4. voltam.
    Aztán kezdett belassulni az előttem levő és megállt frissíteni, így lettem 3. Majd a következő kezdett belesétálni. Direkt ráfutottam, hogy ne tudjon pihenni. El is indult, majd újra ráfutottam és elkészült, így lettem férfi 2. abszolút 4. Majd a 13. km felé rossz irányba haladtam tovább, így 2 km-rel rövidebb lett a versenyem. Amikor észleltem rajtszámom levettem, de végigcsináltam nyugodt tempóban, ahol kellett már sétáltam. Befutóérmet elkértem, de az időmet nem reggeltettem. A férfi első helyezett érkezésem után 18 perc múlva érkezett.
    Ez így egy 2 óra 10 perces 20 km-es 600 szintes verseny lett, amiből 70 perc Z5 tetején ment szépen kitartva. Nem savasodtam el, nem érkezett el a nehéz láb effekt és úgy érzem magam most utána, mint egy hajnali átlagos edzés után. Végre minden klappol, köv. verseny május eleje. A strava beszart össze-vissza mért, de a sport tracker azért mentette a menthetőt. A pulzus adatokat meg követtem az órán... Nagyjából ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák