Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz Peterhappy #87501 üzenetére

    Ez nem két ló, hanem egy egész ménes. :D Ezekhez a célokhoz sokmindennek rendben kell lennie egyszerre, étkezésnek, alvásnak, regenerációnak, és ezek megfelelő ütemezésének.
    Az IF nem rossz irány, ha egyéb módon nem sikerül az energiaegyensúlyt kontroll alatt tartani, mivel ha jól csinálod, és a maradék időablakban megkap mindent a szervezet a megfelelő időben, akkor működhet a fogyás minimális izomvesztéssel. Hosszú böjttel ellentétben az IF-fel az autofágia kordában tartható, és közben megfelelő mennyiségű és ütemezésű fehérjebevitelltal talán meg lehet adni a kellő löketet némi izomfejlődésnek. A minél hatékonyabb regeneráció érdekében az intenzív edzések után minőségi szénhidrát töltésre és az időablak jó kihasználására érdemes odafigyelni.
    Ha nem lelkiismereti okok miatt nem eszel húst, én változtatnék rajta, mert hússal a legegyszerűbb, legolcsóbb és legtáplálóbb a szükséges fehérjét bevinni tápkiegészítők nélkül.
    Húzódzkodáshoz nem a -5kg hiányzik, hanem pár hónap célzott edzés. Én 1db szabályosról feljöttem 6-ra pár hónap alatt, BMI-m (21) nem változott azóta.

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák