Új hozzászólás Aktív témák

  • Polacheck

    HÁZIGAZDA

    válasz bandus #9757 üzenetére

    Na megvolt ez a freerunos futóedzés.

    Hááát, kicsit felemás érzésem van. Lehet, hogy elsőre én nem adtam bele mindent, mert nem tudtam mire számítsak, de nem haltam meg.

    Alapvetően háromfelé oszlik az óra, bemelegítés létrázós jogolásokkal, szökdelésekkel, ugrálásokkal meg némi futással. Majd futóiskola ahol a bemelegítés gyakorlatai vannak megtoldva kis sprintekkel és a végén erősítés, aminél szerintem bármilyen csoportos konditermi órán keményebb erősítés van lábra (legalábbis szerintem a trx, hot-iron és funkcionális edzés is keményebb lábgyakorlatokat tartalmaz). A végén némi nyújtás.

    Igazából a futóiskolát érzem hasznosnak, de azt egyedül résztávozva simán ki lehetne váltani. Sajnos ahhoz sokan vannak, hogy futóstílust csiszoljanak egyénenként, mondjuk itt lehet, hogy nem is ez a cél, de én valami ilyesmit is keresnék. Pár tanácsot kaptam azért (nagyon sarokra érkezek például amikor nem figyelek oda).

    Adok még pár alkalmat a dolognak, meg legközelebb kicsit megtolom jobban, hogy lássam, hogy csak én vettem-e túl lazára, de valahogy többet vártam.

    less qq more pewpew!

Új hozzászólás Aktív témák