Új hozzászólás Aktív témák

  • Kornel

    veterán

    válasz tescodr #28617 üzenetére

    Egy teszteken jól szereplő négyévszakos abroncsot nem ajánlotok, de egy Eco gumit bármikor szó nélkül felraktok, mert az évszaknak megfelelő...
    Kicsivel fentebbi posztban a Point S noname téli gumit prémium gumi árban felrakja a gumis egész évre, de a Goodyear Vector 4Season gen2-ről lebeszéli, mert szar.

    Szerintem nem a felhasználókkal van a baj, hanem a gumisokkal, akik a megélhetésüket féltik ez esetben.

    Miskolcra kellett hazamennem, hogy az új felnieimen átcseréltessem a gyári nyári gumikat Kleber quadrexer2-re, mert itt Budapesten évek alatt nem sikerül olyan gumiszervizt találni, akik karc nélkül megoldják ezt a "nehéz" feladatot. Nyilván nem akartam még újan tönkretenni a felniket.

    Az ottani gumisom korrektül megmondta, hogy a CC-el és a Vector 4Season-el jó tapasztalok vannak, a Kleber akkor még elég új volt, azzal nem volt tapasztalata. Olcsó nem volt (8000), de karc nélkül felrakta, és tökéletesen kicentírozta. 2018-ban Magyarországon már ez is nagy szó.

    Mod:

    Bárhol elmondom, és vállalom a véleményem, hogy akár egy jobb középkategóriás négyévszakos gumi is, de a prémiumok biztosan jobbak akár nyáron és télen, mint egy évszaknak megfelelő ECO gumi, legyen az akár prémium márkás.

    A Kleber quadrexer2-k nyáron is bármilyen körülmények között jobbak, mint a Continental ECO contact 5-ök.
    És télen sem csúsztam be vele az árokba.
    És 23.000 km alatt 6,5 mm a minta mélységük, csak figyelni kell a teszteket, gondolom akinek ez a szakmája, az is megteszi ezt, hogy alapos, szakszerű és megbízható tanácsot tudjon adni az ügyfélnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák