Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
-
antatom
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy geovision gv bx 110d kamerám. Tévére kötve ad élőképet , de a memóriakártyára nem rögzít.Találtam leírást róla , http://192.168.0.10. ezt a címet írták ,amivel be tudnék lépni , de nem sikerült. Volt szó valamilyen szoftverről is , azt nem sikerült megtalálnom, lehet hogy amiatt nem működik? Köszi .[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van egy nvr amihez 8 ip kamera csatlakozik. Internet szolgáltatót váltottam (tréhom lett) és most sűrűn változik az ip. Dydns vagy noip, esetleg egyéb? Sohasem használtam még ilyet, szóval jó lenne egy szájbarágós leírás.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz bigrock #7661 üzenetére
Van saját felhője, de szerintem lassú. Az élőkép is sokára töltődik be, a visszanézés is gyötrelmes. Amíg relatíve fix volt az ipm nem volt ilyen gond. Amúgy ilyeneket támogat:
Van itt egy leírás, megpróbálom kiháhozni a lényeget...
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
nemszabad
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni DVR (talán rossz helyen vagyok) élőképeinek telefonos elérésével kapcsolatban.
A kütyük az alábbiak:
Modem: Thomson THG571 (Invitel, kábel TV-s net)
Router: TP-Link TL-WR841N
DVR: Dahua DPT-448MA konkrét bibi: QDMSS-ben állandóan időtúllépést dob APP-os elérés esetén, annak ellenére, hogy...
1. A modem OK, mások ugyanilyen modemmel nem ütköznek ilyen hibába.
2. A router (és a virtual serversben a portok nyitva) OK. Router nélkül sem érem el, pedig a DVR megkapja a WAN-os IP-t.
3. A DVR OK, ugyanez 2 router után és dyndns-sel megfejelve is működött. Itt, mivel az Invitelnél nem nagyon változik az IP, nem tököltem dinamikus dns-sel.Ami érdekes: elérem a képeket WAN-on keresztül pedig, PC-ről, laptopról is. Tehát a 'neten' van a DVR, csak telón nem megy, QDMSS Lite-val és SuperLivePro-val sem (utóbbit ajánlották, mert univerzális).
A helyszínen úgy teszteltem, hogy csak app-ban nem fut-e, hogy a mobilnetem megosztottam, arra ráakadtam egy laptoppal, láss csodát, úgy már elértem.Az OS-ek: iOS és Android. Egyiken sem megy, mindenhol időtúllépés.
Én a fentiek alapján arra gondoltam, hogy még meg kéne nyitnom portot a routeren (RTSP), de meg van minden létező nyitva, amit a DVR-ben találtam. Az 554, 443, 8000, stb.
Ugyanakkor nem lehet ilyen gond, mert router nélkül se ment úgy, hogy a QDMSS-ben WAN IP alapján próbáltam elérni.... és mivel a routert kiiktatva sem ment, a következő, ami gyanús lett, a modem. Itt viszont visszakanyarodnék oda, hogy másnál ugyanilyen modemmel mennek a telós megfigyelések...
A DVR, mint írtam, egy másik címen, más szolgáltatónál, dinamikus dns-sel és 2 router után is ketyegett...
Összefoglalva: minden jó, mégse megy....
Valaki esetleg hasonló papucsban?
Köszönöm és elnézést, ha eltévedtem.
Üdv.:
Szarkafészkes
-
farkas-j
őstag
válasz nemszabad #7663 üzenetére
A rögzítőd belső IP címét ideiglenesen tedd DMZ-be a routerben. (Ez a megadott belső című eszköznél és csak annál kiiktatja teljesen a router tűzfalát.) Így próbáld meg. Ha így sem megy mobilról de pl. a laptopodról működik mobilnetről nézve, akkor két dolog lehetséges. Vagy nincs a DVR-ben engedélyezve a mobilport amit a mobil app vár (ezt többféle képen is nevezhetik), vagy az appod nem megfelelő. Én egyébként a Net Eye Camera appot használom (4 kameráig ingyenes de megvettem 900Ft-ért), mert 11 kamera képét kell megjelenítenem (akár egyszerre is) de a 11 kamera 6 különböző típus + egy 4 csatornás DVR.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
zsoika
addikt
Sziasztok!
Tápfeladóból melyik az ajánlott megoldás 10m távolságra?
1., +külön 12V 2A táp és ezt hogyan alakítom vissza?
2., +12V 2A táp.
3.,Van most akciós ajánlott ip. kamera kültérre ami SD-re is rögzít? Éjjellátó funkció fontos hogyha van a területen mozgásérzékelős lámpa? Mondjuk a lámpa az ajtónál már kikapcsolható ha odáig bejutott , de akkor már a kamera sem látja. 1db kamerát szeretnék üzemeltetni 5-10m hatósugár és kb 90° -ban kéne látnia.
Gondolom a 2,8mm-es elég és vennék hozzá egy fali tartót....vagy inkább ez a fajta kamera az ajánlottabb.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Greenbook
tag
válasz motrola #7665 üzenetére
Esetleg érdemes megpróbálni a gDMSS Lite programot.
http://csatlakozok.atw.hu
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #7662 üzenetére
Nos, a noip lett. Megy frankón, de azért lenne még kérdésem. Ha újraindítom a routert nem nagyon vette észre, hogy változott az ip. Ez magától mennyi idő? Letölthető egy DUC nevű Windows-os frissítő ami 4 percenként ellenőriz. Mindíg futtatnom kell egy ilyent? Más ezt hogyan csinálja a gyakorlatban? És mi van ha lejár a 3 hónap a hostnévre?
-
hzsolee
őstag
Mint fentebb írtam a sajátja lassú. Utánnaolvasva a noipnek állítólag 30 nap után jön valami üzenet, de ezt megerősítve újraindul a 30 nap. Ha marad a hostnév, nem gond a havi macera. Az inkább gáz, ha havonta új hostot kell létrehozni.... a 40 dodót meg inkább másra költeném
-
-
farkas-j
őstag
Nekem 2014 óta van fizetős DynDNS Pro szolgáltatásra előfizetésem. Teljesen elégedett vagyok vele! Legutóbb tavaly kellett megújítanom. Két évre 64,8$ volt. Ezért 30db host nevet (30 IP címet) lehet "regisztrálni". Esetleg ha többen összefognak (és megbíznak egymásban) és elosztják egynás közt, bőven lehet faragni az árból.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Sabre
őstag
sziasztok!
Végignyálaztam az elmúlt pár oldalt, beltéri kamerát szeretnék.
Amire használnám, az az hogy lássam a kisbabát
Jó lenne ha nem kéne bele utp, hanem wifin tudna csatlakozni a routerhez és tudnánk egyik-másik helységbe átrakni attól függ hol lesz. Gondolom 220-as csatlakozós kell vagy van aksis is?Xiaomikat néztem, amiket boncolgattatok hogy hekkelni kell abból a hivatalos itthoni vásárlásút is érinti a mi cloud-os dolog?
-
Sabre
őstag
Valakinek tapasztalat [dlink-dcs-800] ezzel kapcsolatban?
-
hzsolee
őstag
válasz farkas-j #7677 üzenetére
Hát lehet, mert az tart sokáig ameddig betölti a kamera képeket. A visszanézés szintúgy. Most noip-vel pikk-pakk bejön. Eddig pozitív, meglátom mi lesz a 30 nap végén.
-
Greenbook
tag
válasz farkas-j #7673 üzenetére
Nem szükséges "megbízni" senkiben, erre van a szolgáltatáshoz egy olyan 32 karakteres pass (dyndns.org adja random) ami csak a routerben beállított domain autentikációhoz való.
Ezzel a megoldással "idegennek" is kiadható az user/pass/domain, belépni nem tud vele az oldalra.http://csatlakozok.atw.hu
-
NORBl
aktív tag
Xiaomi agara ip camerával össze tudok párosítani egy agara hő, és páratartalom mérőt, hogy ne kelljen vennem gatewayt ? Az ip camera nem tud ilyen gateway ként szógálni, és szolgáltatni az információt, hogy távolról le tudjam kérni a hőmérő adatait ?
-
NORBl
aktív tag
válasz sambenez #7684 üzenetére
Dafangom van, elnézést.
Akkor nem lesz gateway-em.
(#7684) sambenez.: Nah utána néztem, nem is vészes az ára. ~ 7 pénz körül mozog. Sima gateway is ennyi, és lényegében ugyan azt tudja + kamera is egyben, ha jól értelmezem.
Viszont nem találom Gearbest kínálatában.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
Engem ebben a kamerában a látószöge zavar. Mondjuk kétségtelen mindent lát maga előtt.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Sziasztok.
Egy ilyen ALDI -s kamera csomag megérhet 18eFt-ot? -
hzsolee
őstag
-
windlord
őstag
Kamera tesztert keresek, leginkabb 5-7" meretben.
Analog kamerat haktanek rola (ahd,hdcvi).
Kemenyek bekamerazasahoz kellene epiteni egy megjelenito es kamera kombinaciot olcson.
Hasznaltok ilyen tesztert?
Ali-n lattam olyat, ami a kameranak ki tud adni tapot is 100 dodoert. -
maci25
aktív tag
Sziasztok
Szobába szeretnék egy kamerát aminek a "képe" főként este volna lényeg. Exir mert talán kevésbe zavaró?!(nem tudom, nem láttam még exir-es kamerát élőben)
Távolság kb 8m
[link]Szerintetek jó lehet? Hátrányai a kamerának ami használat során zavaró lehet?
-
NORBl
aktív tag
Hali,
Xiaomi Aqara ip camerából olyan is van amibe nincs gateway, vagy ezek mind gateway-el szereltek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs