Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
2,8mm-esnél pont, hogy szélesebb a látószög, nem szűk?!
Varifokális kamera kell hozzá ha távoli pontra szeretnénk rálátni. pl. 3-12mm[ Szerkesztve ]
-
-
powerwade
senior tag
válasz jézusom #7406 üzenetére
milyen kamerák? az ispy oldalon fel van sorolva millió rtsp elérési cím, különböző kamerákhoz (az 5 pálcás olcsó kameráktól kezdve, a drágább kamerákig.)
Egyébként egy port scannerel érdemes nekiesni, hogy nyitva van-e a kamerán az 554es port. Ha igen, akkor tud RTSP-t csak meg kell keresni a megfelelő címet hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz powerwade #7408 üzenetére
Megvannak a címek, portok is. fing appal szoktam csekkolni, tudom a portot, de szerintem vlc oldalon van hiba, vagy csak simán fogalmam nincs hogy kéne használni. Igazából rendes leírást még nem találtam hozzá.
Más: szerintetek egy POE rögzítőhöz, ha nem kötök rá poe kamerát, csak önálló táppal, akkor hány amperes táp kell 48V-n?
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
Topikgazda
válasz sambenez #7404 üzenetére
12 mm Hikvision
#7409: Ha nem visz kamerákat, akkor bőven elég egy 1.5A-es táp.[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
bigrock: ezt BW beállítást hol találom mert nekem nincs ilyen.Hol melyik programban van ilyen beállítás?
[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
-
powerwade
senior tag
válasz vadasz70 #7429 üzenetére
Jegyzettömbként is ismerheted, ha magyar nyelvű Windows (Ablakok) operációs rendszert használsz
Úgy érti a kolléga, hogy elinditod a jegyzettömbböt, szimplán begépeled oda a jelszót, egérrel kijelölöd a beírt szöveget, majd jobb klikk és másolás. Így a vágólapra kerül jelszó, amit beilleszthetsz a kamera bejelentkező felületére[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz bigrock #7432 üzenetére
Ennél az NVR-nél sajnos nem biztos, hogy érvényes amit írtál. Ugyan az Onvif-en valóban át kell(ene) mennie a mozgásérzékelés eseménynek, de van amelyik kamerával működik és van amelyikkel nem. Sajnos esetemben a Foscam kameráknál pont az utóbbi érvényes. Írtam a supportnak, elismerték a hibát és ennyi.
21 éve a Prohardveren! ™
-
MODERÁTOR
válasz bigrock #7432 üzenetére
Köszönöm!
Mint említettem ez a kamera van fent:[link]
Ezt a területet figyeli:[kép]
Amikor kint a kapu előtt elmegy egy autó akkor is rögzít, ami nem túl szerencsés:[kép]
De például tegnap bejött valaki a kapun és ez volt az első rögzített kép kocka:[kép]
Ugyanez történik egyébként nappali fényviszonyok között is.
Ez mitől lehet?
Rosszul van beállítva a kamera?20 éve a Prohardveren
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
létezik olyan olcsóbb kamera amivel tudok streamelni youtube-ra? O.o
van egy digoo ip kamerám elégedett vagyok vele, de igazából azt biztonsági kamerának használom és kellene valami ami jó szgép figyelésre és youtube streamelésre is.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
vadasz70
aktív tag
És lenne még egy kérdésem hátha erre sikerül választ kapnom van egy ilyen forgatható ip kamerám bébi őrnek is mondják. De nem tudom a nevét típusát hogyan tudom életre kelteni?
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem kamera téren.
Az utcán fogom tárolni a robogómat hamarosan és erre a célra szeretnék venni egy biztonsági kamerát ami éjjel, nappal üzemel és rögzíti az eseményeket.
Ilyen 10e ft körül lehet kapni olyat ami képes ellátni ezt a feladatot, vagy felejtő? Mindenképp wifi-s verziót szeretnék. Pl egy ilyen?
A másik kérdés, hogy ezeket a kamerákat, hogyan lehet konfigurálni? Wifin keresztül a pc-n én látom az élő képet?
-
snooze
veterán
válasz SzlobiG #7446 üzenetére
Tökéletes megfelel erre a célra..
Mobiltelefon appon keresztül tudod beállitani,és a képet is látod a telon..emailben is lehet küldetni mozgásra fényképpel csatolva..
Sd kártyára rögzit mozgásra,de folyamatos felvételt is tud,csak az sd kártya mérettöl függö,mert ha betelikakkor törli a legelsöt..
Telon is visszanézheted a rögzitett felvételeket..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
kisapa
senior tag
Mivel rengeteg ehhez hasonló kamera van leírás nélkül csak abból tudnál kiindulni ha lenne tapasztalatod másik kameráról. Az ,hogy pontosan ilyen legyen itt valakinek nem túl valószínű ezért is írt bigrock fórumtárs olyan általános de teljesen korrekt választ. Azt kell beállítani viszont a hogyan az már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
motrola
aktív tag
A kamera leírásában kellene lennie róla infónak.
Ezt a lehetőslget nem minden kamera tudja. Ha az érzékelési terület nem kijelölhető akkor valószínűleg privát zóna sem jelölhető ki. Én nem idegeskednék azon, hogy az elhúzó autókra riaszt a kamera.
Majd nyáron amikor megjelennek a legyek, pókok, darazsak lesz még vakriasztás ezerrel.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs