Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
válasz motrola #32420 üzenetére
Most direkt megnéztem a kamerám felbontás beállításait!
5MP = 4:3 = 2560x1920
4MP = 16:9 = 2560x1440A Reolink pc appban nincs lehetőség állítani, hogy 16:9 vagy 4:3 legyen a képarány, csak akkor változik, ha a felbontást állítom!
Kunberci:
beleírtam az összefoglalóba a Reolink NVS4-et, köszi.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
kunberci
senior tag
De tudod 4MP-es felbontáson is használni a kamerát.
Én is tudom az 5MP-es kamerámat
5MP-es 2560x1920-as (max) felbontáson, illetve
4MP-es 2560x1440-es felbontáson használni.1MP, azaz HD 720p (1280*720).
2MP, azaz FULL HD 1080p (1920*1080).
4MP, azaz 2K (2560*1440).
8MP, azaz 4K (3840x2160)
-
Magnat
veterán
Sztem arra gondolt, h az 5mp-es szenzor 4:3-as, így ha 16:9-es képet akarunk belőle, akkor le fogja nyisszantani az alját meg a tetejét, és a hasznos szenszorterület 4 mp lesz. (Nem tudom, h ez minden szenszor esetében így van-e, csak a logikát ecsetelem )
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
hevepapa
senior tag
válasz motrola #31922 üzenetére
Jogos.Ebben tévedtem! Valóban nem tudják 12 MP-n 4000 × 3000-ban csak a 20 fps-t 4:3 képaránnyal. 4K-ban (4096 × 2160) megy a 30 fps 16:9 aránnyal.
Nem nagyon keresgettem, ebbe botlottam. Hikvision DS-2CD55C5G0-IZHS
A 12 MP-s kameráknál valóban 20 fps a max. a legnagyobb felbontáson. De azért az mégsem 10
De a 4-8 MP 25/30 fps attól még stimmel Az tuti![ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
válasz motrola #31774 üzenetére
Adni adnak, de a tömítés (O gyűrű) sajnos nem UV álló, így ha a kamera a szabadban van, kb 1,5 év alatt megeszi a napsütés a tömítést, és a következő esőnél be fog ázni.
Megtörtént velem, kuka is lett az a bizonyos kamera. Az utódot már dobozban kötöttem össze. Az összes többi kamerám eresz alatt van, nem éri víz, azoknál nincs doboz továbbra sem. -
Marci112233
addikt
Az igaz hogy adnak hozzá vízálló csatlakozót, de azért egy lakóháznál néha illik a kinézetet is nézni, és ott ha van kötődoboz az jobban is néz ki mert nem lóg feleslegesen ott a kábel azzal a nem kis csatlakozóval. A kint maradó vékony kábel jobban mutat ha nem olyan helyen van ahol takarva van, de szebb mint az egész csatlakozó. Nekem 5 darab C800-as úgy van feltéve mint írtad, de favázas géptároló alatt így ott nem számít az esztétika annyira.Viszont most van érkezőbe a házra is egy kamera és egy már van itthon mint már korábban írtam is, de a kinézet miatt inkább vettem hozzá ilyen dobozokat, és ahogy tervezem feltenni, alig pár centi kábel lesz látható. ha fent lesz lövök is róla képet valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
kunberci
senior tag
"Ezen mindent látni."
Egymás között mi tudjuk mire értettem Jack72 -fórumtárssal.
Szerintem mindenki úgy szereli fel a kameráját, ahogy Neki szimpatikus.
Inkább mutass pár példát (ha már kritizálsz), Nálad, hogy
vannak felszerelve a kamerák.
Berakhatsz pár képet, senki nem fog megsértődni. -
kunberci
senior tag
válasz motrola #31635 üzenetére
Szerintem mindenki olyat vesz amilyet akar.
De pl (mondjuk régebbi SSD)
Intel DC S3700 SSD-nél
10x lehet teleírni az egész tárat naponta 5 éven keresztül. Endurance: 10 drive writes per day5 for 5 years
Ezt azért semelyik mezei SSD nem tudja, főleg az Általad linkelt
dzsunka balra (hevepapa szóhasználatával) SSD nem.[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz motrola #31396 üzenetére
De ha a fő routerre kötött (routerek AP módban) teljesen jók, mert ebben az esetben is a fő router osztja az IP-t, ilyenkor a többi router ami AP módban van (LAN-os portjára van kötve a bejövő UTP kábel), és a fő router IP-jét osztják tovább.
Természetesen switchek is lehetnek még a hálózaton. -
jézusom
addikt
válasz motrola #31234 üzenetére
Nem erre gondoltam. Rendesen amikor belépek a webfelületre, a menüben nem volt kép. De rájöttem van egy hülye kód azt kell másolgatni. De amúgy nem is látom értelmét, mert ugyan azon az oldalon kell másolni, tehát semmi biztonságot nem ad...
Az más kérdés, hogy a rtps-vel is próbálkoztam, na az tényleg nem megy. Időnként, ha úgy van megpróbálkozom vele, hátha most, de valamiért halott.
-
bringasisti
őstag
válasz motrola #30686 üzenetére
Amit korábban nem írtam. Ez a ház 50 éve áll, és még a környéken se volt betörés. Most viszont hogy be fognak törni, és azt is tudom hogy ki az illető az egészen biztos! Tehát fényképpel a zsebenbe akarok a rendőrségre menni. Ha egy ajtó megmozdul pár centit, mint amikor a lépcsőházi világítás alatt is kis mozdulatot teszek akkor már elindul a riasztas ha nem ember alakra van állítva? Nyilvan hálózat függő, de a riasztást az észlelés számítva hány másodperc mig rögzíti a képet és feltölt a felhőbe?
BENEFON DELTA--------N8
-
-
hevepapa
senior tag
válasz motrola #30289 üzenetére
Semmi gond! Igazából ez a "mire a legjobb menteni?" kérdés olyan amire szerintem nincs teljesen jó válasz. Kinek mi a szimpatikusabb - és mi fér bele a költségvetésébe. Ha van működő NAS, akkor jó választás lehet az is. De van akinek az SD kártya jött be.
Én viszonylag kedvező helyzetben vagyok, mert ha kell: lehet SD, most éppen NVR, de ha úgy adja a helyzet akkor tudok közvetlenül PC-re is menteni VSM-en keresztül. A Vigi ilyen téren elég rugalmasan van megoldva.
A firmware frissítés miatti meghibásodás (amiről írtál) nagyon kellemetlen ügy. A Vigi ilyen téren is odafigyelős, mert nagyon részletesen le van írva, mit hogyan kell csinálni ha a kamera vagy az nvr tégla lesz frissítés után. Van benne egy jól eldugott recovery mód. Szerencsére nekem még nem kellett ehhez fordulnom - de benne van a pakliban ez is. -
Jim12
tag
válasz motrola #30262 üzenetére
Elhiszed nekem , hogy a support azt a választ fogja adni, hogy a Dahua rögzítők a Dahua kamerákkal garantálják a teljes kompatibilitást.
A gyártó oldalán fel vannak amúgy is tüntetve azok a kameratípusok amelyekkel működhet, de az nem , hogy milyen formában és hatékonysággal, és mennyire rombolja az adott kamera tudásbeli képességeit.
Ezt miből fogod kiszo.....ni? Kitalálod?
Azt már nem fogják leírni , hogy az Imou kamerák melyik szoftververzióig voltak a Dahua NVRekkel kompatibilisek.
Azt nem fogják leírni , hogy ha a Dahua NVR-t Imou kamerákkal használtad frissítés után megáll a rendszered!
Azt nem fogják leírni, hogy milyen hátrányokkal jár, ha ONVIF protokiollal csatlakoztatot a többi kamerát.
Azt nem fogják leírni, hogy más márkájú wifis kamerákat, hogyan tudsz csatlakoztatni, úgy, hogy esetleg használni is tudd azokat.
És még sorolhatnám....
Ha nincsenek százezreid, akkor is lehet jó és megbízható rendszert építeni ha tudud a kiskapukat. A kiskapukat a support soha nem fogja leírni, de arra sem fog figyelmeztetni, hogy mikor fogják bezárni ezeket egy váratlan frissítéssel.
Ezeket akkor tudod, ha egy nem várt frissítés után kikinlódod a megoldást , vagy Te magad kipróbálod a lehetőségeket.
Sajnos a Dahua rendszerekrők alig van tapasztalat, a videómegosztókon is kevés az információ. -
boborján2
aktív tag
válasz motrola #30073 üzenetére
Az a baj hogy ez az olcsó kábel csak cca. Vagyis alu és réz bevonatos. Nem szeretek vele dolgozni mert könnyen törik.
Meg hát a bevonatos az soha sem lesz teljesen réz.Legutóbb mikor ilyen akadt a kezembe , már megbkankolni sem lehetett rendesen mert könnyen szakadtak az erek.
Lehet van ebből is minőségibb ,de én tuti nem preferálom.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Stehe
aktív tag
válasz motrola #28545 üzenetére
Igazabol nem szeretnek meg egy eszkozt, ezert gondoltam a NAS hasznalatara NVR helyett, illetve a tukrozes miatt az adatok tarolasa biztonsagosabb is. Asusnak van kulon szoftvere a kamerak kepenek megtekintesere, de szerintem erre nem feltetlen van szukseg, ha a Hikvision appot ugyis tudom hasznalni. Ami meg nem tiszta, hogy a Hikvision app eseten vissza lehet-e nezni regebbi felveteleket, ha a halozaton van tarolva. Jelenleg ugy latom, ha a fentiek kivitelezhetoek a Nassal, akkor az NVR nem indokolt, illetve azzal barmikor bovithetem a szettet.
-
merqree
őstag
válasz motrola #28407 üzenetére
Miért is?
Most szereltem fel magamnak 8 db RLC810A-t, Reolink POE switch-el és egy 36 csatornás NVR-rel.
És tökéletesen működik.Idézet az összefoglalóból:
- onvif protokolt is csak korlátozottan támogat (link) és kiemelik, hogy ha más NVR-hez adnánk hozzá a kamerát, akkor a H.264 profile legyen Base Line (link), de így sem garantálják a működést!
Olvasni és értelmezni. Pisa teszt.[ Szerkesztve ]
-
hevepapa
senior tag
válasz motrola #27838 üzenetére
Az a lényeg, hogy megoldódott a probléma. Én meg vagyok elégedve a C540-es kamerákkal. Mindent tud amire szükségem van, a képminőség is OK. A 4 MP is elég.
Legjobb a presetek alapján beállított patrol mód
De ez már persze teljesen szubjektív téma - kinek mire van szüksége, az alapján választ rendszert. -
hevepapa
senior tag
válasz motrola #27804 üzenetére
Nem teljesen értem a hollywood téma belekeverését. Ezzel az erővel írhattad volna Kínát is ahol minden lépést 5 kamera rögzít minden szögből "ezer évig" tárolva
Én csak észreveszem ha valaki betört hozzám az elmúlt pár hétben Szóval arra megvan a felvétel és nem tart semeddig kiexportálni amit kell. Ha a szomszédban történik valami akkor peche van, mert nem azért raktam fel kamerákat hogy az ő placcát figyeljem - sőt jogszerűen nem is láthat át a kamera más ingatlanjára. Tehát hiába is kérné a rendőr a felvételt.
Cégeknél meg a GDPR előírások alapján max. 3 napig szabad tárolni a felvételt. Ott lehet közterületet is figyelni indokolt esetben pl. bolt bejárata. -
hevepapa
senior tag
válasz motrola #27801 üzenetére
Miért kéne mind a 26 nap? Bármilyen eseményt ki lehet menteni külön fájlba egy megadott időpontban vagy időtartamban. Szóval ha tegyük fel kellene február 29 du 2-3 közt, akkor leszűröm arra és exportálom akár egyben az egész órát vagy csak az eseményeket. 1 perc és kész van.
-
hevepapa
senior tag
válasz motrola #27514 üzenetére
Ja, így már értem. Utólag már nem sok esélyt látok rá - max valamilyen videószerkesztő programmal, kézzel. De talán tud valaki erre mégis valami cél programot.
Azt hittem a te NVR-ed PC-s programja is hasonló tudású mint amit én használok.
TP Link VIGI Security Manager
Abban akár kameránként, meghatározott időtartam alatti mozgásérzékeléseket fájlonként ki lehet exportálni. Vagy akár a folyamatos felvételt is. -
őstag
-
-
fila
senior tag
-
Jim12
tag
válasz motrola #24948 üzenetére
Igen, ez is megoldás lehet de a csatlakozó általában nem jó, alakítani kell , a pc. csati más..... Ez a megoldás 4000Ft-ot megér [kép] és egy kis hangulata is van.A hűtő nem egy erőgép de nem kell több és szép aluminium. Ha nagyon jó a füled akkor sem hallod 2-3m-ről ...
-
jézusom
addikt
válasz motrola #22068 üzenetére
Ne a kÍnai eladó leÍrását nézegesd! Keress rá a chipsetre mit tud!
Van ahol csak 5MP-t Írnak, nem véletlen, igaz 4k-t is Írnak sok helyen, de nem győzött meg. Főleg hogy van full ugyan ilyen copy/paste nvr-em és úgy tudja a 4k-t hogy nem szebb egy 4mpixeles kamerával, mivel le kell venni tökig a sávszélt! -
Veriakilis
senior tag
-
jézusom
addikt
válasz motrola #21462 üzenetére
Firmware frissités necces kÍnai boardnál, én legalábbis nem akarok kockáztatni. Viszont rájöttem pár dologra.
Az annke kamerákat az nvr-el kizárólag admin hozzáfáréssel érem el! Csináltam usert külön, de azzal csak böngészőből volt jó ezzel sokat szÍvtam.
A másik meg, hogy egyik kamera a 800as ami ugye 8mp azt is csak böngészőböl tudtam használni, de még adminnal se ment. Hát ehhez meg az nvr-t kellett 4k-ra állÍtani külön. Talán 4k nélkül több csatornát kezel, nem tudom.Tehát annke kamrához, meg gondolom hikvisionhez is admin belépő kell, sima user csak webhez jó. Persze lehet, hogy hik rögzÍtővel egyszerűbb lett volna...
Viszontm most elgondolkodtam érdemes esetleg a kamerákat frissÍteni, mintha valaki irta volna, hogy akkor több fpst tudnak.
-
koanla
aktív tag
válasz motrola #21335 üzenetére
Az a gond, hogy egy nyolcportos, PoE-s NVR-re vannak kötve (kezdetben hat, mostanra már csak öt) a kamerák. Értem a napsütéses részt is, de pont az, ami most meghalni látszik, soha nem is volt kitéve annak.
Nem mellesleg - miként korábban az elsőként távozott esetében is, úgy ennél a kameránál is - megcseréltem másikkal, hogy tutira kizárjam a port- vagy kábelhibát. Természetesen az ennek a helyére tett kamera (ami eddig tulira kapta a napot) remekül működik, míg a rossz az új helyén továbbra is fos.Szóval továbbra is adódik a kérdés, hogy HikVision NVR-hez milyen esetleges más márkájú kamera javasolt, ami bírja.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
álmodom?
kezdő
válasz motrola #20697 üzenetére
Köszi!
Ellenőriztem mindent és csak a vonalátlépés van bekapcsolva.
Ennek ellenére az alábbi skicc szerint van pirossal jelölve a vonal de akkor is elindul a felvétel és az értestés, ha egy autó elmegy az autóúton (mindegy melyik irányból) úgy hogy a vonalat nem érinti/keresztezi. Növényzet stb nincs a vonal területén.
Még próbálkozok beállítások finomításával és ha nem javul, akkor áttérek behatolásérzékelésre. Hátha az jobb...
-
tillatrilla
senior tag
válasz motrola #20078 üzenetére
Szia! Köszi!!Ez a progi működik,az onvif kamera képét mutatja rendesen,sajnos a másik,nagyon gagyi fix kamera képét nem.A gagyi kamera ilyen: [link] a ,,20076" kommentben a laptop monitorján a bal oldali kép.Most biztos sokan mondjátok,pfúú,ilyen sz@rt használni... A célnak megfelel,távoli eléréssel is mobilon bőven elég,és mint írtam korábban,az Asus laposnak nem tetszik valami,mert minden eszköz mutatja mindkét kamera élőképét,csak pont ez nem. Elfogadható képe van,több,mint egy éve folyamatosan megy,és folyamatosan ír a benne lévő sd kártyára. Az Asusnál azt vettem észre,hogy az élőképet nem mutatja valamiért,csak a fekete mezőt,de ha fekete mezőn nyomok egy fénykép készítése gombot,tökéletesen mutatja a készített képet.
Üdv: Attila
-
pinnacle
nagyúr
válasz motrola #19890 üzenetére
Köszi motrola, vacs! Én is újraindításra gondoltam, csak idős ember lakik ott, és nem tudja kihúzni a konnektorból a jó masszív kültéri elosztó dugóját. Remélhetőleg ettől majd megjavul, azért ez szívás, ha áramszünet után leáll a kamera.
Van valami fejlemény a Xiaomi nem működő kétlépcsős azonosításával? Nekem még nem jeleztek vissza. Ez hihetetlen biztonsági gond, hogy bárki be tud lépni a Xiaomi illetve MiHome fiókunkba, semmi értesítést nem kapunk róla. Nem is értem, hogy ez idáig nem derült ki és nem reklamálnak miatta.
Kérdeztem kínai szomszédomtól melyik a legjobb telefon márka náluk azt mondta a Xiaomi. És autóban melyik a legjobb? Azt válaszolta egyik sem, a német autó. Úgy látszik ezt még nem sikerült lemásolni.[ Szerkesztve ]
-
Laci60
csendes tag
válasz motrola #19698 üzenetére
Szia.
IP Camera Viever-rel is ugyan az a helyzet. Explorer meg egyáltalán nem kapcsolódik hozzá.
Azt az üzenetet küldi hogy az oldal nem működik a kamera IP címe nem küldött adatokat.
A kamera saját alkalmazásában tökéletes a kép telefonon és gépen is. SD kártyára rögzített felvételek visszajátszása is jó. YCC360.[ Szerkesztve ]
-
battag
aktív tag
válasz motrola #19108 üzenetére
A kameráknak most az IP címei 192.168.100.17--21 (öt kamera van csak, a 6. az egy másik eset). Ezeket az IP-ket most a router osztja (a kamerák DHCP-re állítva) és így a Poe Switchen keresztül elérem őket.
Azt akarod mondani, hogy ha az NVR-re akarom kötni őket, akkor a kamerák menedzsment felületén 192.168.254.xxx-es IP-t adjak nekik így kikapcsolva a DHCP-t?
-
grafnet
veterán
-
topi66
aktív tag
válasz motrola #18903 üzenetére
Úgy vélem,hogy a kettő együtt hatásos. Amennyiben terepszemle előzi meg a betörést akkor inkább a védelem nélkülit választják,hiszen a felvett videó alapján a beazonosítás is sanszosabb. Nem hülyék,többsége halad a technikával. Amennyiben a védelem többlépcsős,úgy az esetleges kár is mérsékelhető. Mint beruházás mennyire éri meg azt annyiból tudhatja az ember,hogy mellette történt esemény,nála pedig nem. Nálam eddig pont így van. Kamerarendszer+kültérvédelemmel is felszerelt riasztó és kétféle átjelzés.
-
CragON
aktív tag
válasz motrola #18770 üzenetére
&vacs
Köszi a választ!
Megpróbálom jobban kifejteni mit is szeretnék és ehhez készítettem egy kezdetleges rajzot is.
3 db kültéri wifi kamerát szeretnék elhelyezni a rajzon pirossal jelölt helyeken.
A kamerákhoz tudok áramot vinni így a táp megoldott. A videó rögzítés nem volt elsődleges, de inkább legyen. Telefonról app használatával nézhetőek legyenek a képek.
Keret: max 200e FtA "kamera 1" képét (kapukra néző) szeretném látni egy a nappaliban falra szerelt vagy komódon elhelyezett kijelzőn. Hasonló megoldásra gondolok mint a videós kaputelefonok, de én nagyobb területet szeretnék belátni egy kamerával. (Kamera látómezők zölddel jelölve)
A mozgás érzékelés témában láttam olyan megoldást, hogy a kamera látómezőben ki van jelölve egy terület és ha ezen a területen érzékel mozgást, küldi a riasztást.
Tehát szerezzek be 3 wifi kamerát, és 1 NVR-t és 1 kisebb monitor.
Ehhez szeretnék ajánlást már bevált kamerákra, rendszerekre. -
markussandor
senior tag
válasz motrola #17772 üzenetére
Én veled vagyok, nem ellened. Én úgy állítottam be a saját kameráimat, hogy ami véletlenül átlát a szomszéd házára, annál kimaszkoltam az ablakokat, ami meg kilát az útra, azt hagytam. Csak nálam kb 15-20 m-re van az úttól a kamera, sok mindent nem nagyon lehet rajta felismerni, lassan benövik a tuják a maradék rést is.
Minta:
-
markussandor
senior tag
válasz motrola #17769 üzenetére
Háttal van a fénynek, jó, hogy sötét :-)
Amúgy eléggé necces a közterület megfigyelése, én balra forgatnám a kamerát, legfeljebb a járdáig lásson ki, nehogy egy jó szomszéd feljelentsen."...magánszemély térfigyelő kamerát csak úgy helyezhet el a saját ingatlanán, hogy azzal kizárólag a saját tulajdonban álló ingatlan területét lehessen megfigyelni, így annak látószöge nem irányulhat sem más személy kizárólagos tulajdonában álló ingatlanára, sem pedig közterületre. A hatályos szabályozás szerint ugyanis közterületi térfigyelő rendszert csak a rendőrség és a közterület-felügyelet üzemeltethet."
[link] -
Csaby25
őstag
válasz motrola #17382 üzenetére
Sima kamerára gondoltam, amelynek van infrája és mozgásérzékelője (ház sarkaira lesz szerelve), esetleg értesítést küld a mozgásra, jó lenne IP kamera, hogy ne legyen sok kábel. Gondoltam tudtok ajánlani márkát - modellt, ami megfelel a célnak és nem túl drága..
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
mitoman
tag
válasz motrola #17301 üzenetére
igazad van, de macerás megcsinálni, fóliázásra gondoltam én is de nem ér annyit vesződni vele, főleg azért mert pont létezik ilyen, csak hosszú szállítási idővel. még ezt az egyet be is vállalnám csak van vagy 10 rendelésem ami pont nem ér ide szerintem, mert azon tesztelik a rendszert.
[ Szerkesztve ]
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
Lucif-R
senior tag
válasz motrola #17195 üzenetére
Szúszá... nem kell személyed elleni sértésnek venni, hogy neked válaszoltam (így tudtam a flow-ba kapcsolódni). Tudok olvasni, te meg tudsz írni. Nekem alap gondolat, hogy a reset gomb egy nem könnyen hozzáférhető helyen van = belül. Láttam, írtad hogy bellül van erre mondtam hogy eléggé nem secure lenne ha kint lenne (itt még nem tudtam hogy pl a Reolink Argus Eco kamerának kívül van... de most utána néztem). Bár sejthettem volna, hogy a Reolinken kint van mivel Helga azt írja hogy a Reolink-en van de a HIKen nem talált ( és azon tudom hogy belül van, legalábbis a dome-oknál ).
Szóval jár a fogatlan smiley a Reolinknek meg a kisördig is -
Lucif-R
senior tag
válasz motrola #17190 üzenetére
Hát azért az nem túl secure ha egy security eszközön kívül van a reset gomb és könnyen egyszerűen hozzáférhető.
@markussandor: Akkor a ha a kamera maga kezeli az eseményt ( pl linecrossing, intrusion detection, scene change ) akkor az még működhet is ha úgy állítom be hogy az eventet a kamera kezelje ( legalábbis van ilyen a SurveillanceStationban ). Így akkor a HIK-es kamerákat fullban az NVR kezeli ( settigns/events ) míg a 3rd party-nak csak inkább mint rögzítő felület lesz. Vagy ez ennyire nem 1xű?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest