Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
válasz motrola #30289 üzenetére
Semmi gond! Igazából ez a "mire a legjobb menteni?" kérdés olyan amire szerintem nincs teljesen jó válasz. Kinek mi a szimpatikusabb - és mi fér bele a költségvetésébe. Ha van működő NAS, akkor jó választás lehet az is. De van akinek az SD kártya jött be.
Én viszonylag kedvező helyzetben vagyok, mert ha kell: lehet SD, most éppen NVR, de ha úgy adja a helyzet akkor tudok közvetlenül PC-re is menteni VSM-en keresztül. A Vigi ilyen téren elég rugalmasan van megoldva.
A firmware frissítés miatti meghibásodás (amiről írtál) nagyon kellemetlen ügy. A Vigi ilyen téren is odafigyelős, mert nagyon részletesen le van írva, mit hogyan kell csinálni ha a kamera vagy az nvr tégla lesz frissítés után. Van benne egy jól eldugott recovery mód. Szerencsére nekem még nem kellett ehhez fordulnom - de benne van a pakliban ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
- Kingston Hyperx 2x16 5600MHZ DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest