-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aicon
senior tag
Sec-cam-t is fel lehet venni a kerülendő listára.
Ismerősnek beázott egy kamera ami tőlük van, elküldte garanciában a szervizükben, majd visszaküldték jó sokára és a munkalapra ráírták: kitakarítva, kameraház meghúzva...
egy hét után megint tocsog a víztől.
Persze oda-vissza út mind az ismerős költségén.
már nem akarja többet visszaküldeni, inkább rendel egy hikvisiont -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott 4db Videosec IRW-248IP kamera egy hozzá kapott Videosec NVR-el. A kamerákat szép sorba bekötöttem egy switchbe, majd a gépen az IP címeket a 192.168.1.x-ről 192.186.8.x-ra változtattam meg, mivel a switchen lévő többi gép ip címe is erre a tartományra van állítva. A kapott 4 kamerából 3-at sikerült átállítanom, ám az egyik menüje folyamatosan befagyott (a kamera képe se jött be). Miután a címeket beállítottam (a 3 kamerához ugyebár), az NVR-el megkerestettem őket, láttam is szépen a képeket.. Zavart za za 1 kamera, hogy miért nem megy.. felcseréltem egy másik kamerával a kábelét, de úgy sem ment.. Sőt azóta semelyik kamera nem megy.. az nvr se látja őket, hiába kerestetek.. ha a pc-n a böngészőbe beírom a beállított ip címek valamelyikét akkor nagyon lassan betölti a kamera főképét, de belépni már nem enged.. Tehát használhatatlan lett az egész szett.. van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, hogy tudnám helyrehozni? Köszi!
-
topi66
aktív tag
Amúgy minden porcikám tiltakozik az R...bolt és társai ellen....
Milyen a technikai support ha már telefonhívásra is arrogánsan reagál az eladó....
Postázgatod a meghibásodott eszközeidet?
Nem ragozom,de én messze kerülöm őket....és a kínai alis...ebay es vonalat is. -
topi66
aktív tag
válasz
jézusom #4093 üzenetére
gyenge hardver, nem venném meg.A poe része erőtlen,mellesleg a Novosecnél a 16-os rögzítő nettó 10 ért van,ami 8x2 Mp ip-t tud.De inkább Hik,vagy dahua,mazi ajánlottabb.Akciós tartósan a 2Mpx dahua csőkamera 13 nettóért szintén az említett helyen.Nem reklám,csak jó az ár-érték aránya
-
jézusom
addikt
Üdv!
Mi a véleményetek erről: katt ?
-
tibibi
őstag
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy ilyen kamerát: yyp2p tökéletesen működik belső hálózatról, de a beállításaiban nem találtam a külső ip, vagy dinamikus cím beállításának lehetőségét. Van rá mód, hogy elérjem kívülről is?
-
válasz
bigrock #4085 üzenetére
Tudomásszerzés kérdése a dolog.
Normális ember örül annak, hogy ezek a kamerák többletbiztonságot jelentenek.Sajnos vannak azonban buzgómócsing "jogvédők", akik jól megvédenek minket ettől a biztonságtól, és szemfülesen figyelik az ő jogaikat sárba tipró kamarákat.
Volt olyan eset, amikor a környéken rendszeresen rongálták az autókat, kerítéseket és egyéb műtárgyakat. A lakók összefogtak, és szinte holttérmentesen bekamerázták az egyik utcaszakaszt -- ahol nem is volt több rongálás. Aztán jött okoska, akit zavart, hogy őt megfigyelik, bejelentést tett, és nemhivatalos eljárás alapján eltűntek a kamerák az utcából.
Az illetőnek persze nem volt autója -- a rongálások viszont újult erővel folytatódtak, mintha az illető bosszút állt volna ezért, mert egy időre elvették a játékát.De olyanról is hallottam, hogy lelkes aktivisták járják az utcákat, és ahol kamerát látnak, ott először figyelmeztető cédulát hagynak, és ahol ezek után marad a kamera, ott feljelentenek.
És persze roppant büszkék magukra azért, mert védik a szabadságjogokat...MaCS
-
bigrock
Topikgazda
-
q13579
senior tag
válasz
motrola #4075 üzenetére
Így van egyébként, a szitu meg volt apóséknál is. Náluk is kinn voltak a kamerák és szintén jött egy nyomozó ey utcabeli betörési kísérlet miatt.
Gondoljunk csak bele hányszor látjuk, hogy privát kamerák felvételeit teszi közzé a rendőrség, ha történik valami.
Tipikusan az a helyzet, amikor törvényileg aggályos ugyan a dolog, de mindenkinek a hasznára válik, ezért maximum tényleg max csak lakossági bejelentésre fognak az emberre szólni, hogy fordítsa másfelé a kamerát.
-
fzsolte
tag
válasz
motrola #4080 üzenetére
A jelszót már megváltoztattam. Így nem 123456. A cms nálam megy. Hogy milyen ikonoknak kellene lenni, azt nem tudom mert ez az első. De manuális felvételre - tehát ip cím beállításra meg ilyesmikre - nincs lehetőségem. Mint írtam csak ID-t és jelszót adhatok meg manuális felvételnél. Egy képet tudnál mutatni arról minek kellene megjelenni? Telefonra milyen appot használsz? Ha egyáltalán használsz.
Most a CMS Client -et töltöttem le telóra. Megadom az ip címet meg a portot, a jelszót amivel az ieye app is működik. De a névhez beírtam már az "admin", az ID-t a "deviceXXXXXX"-t de semmi.
-
fzsolte
tag
válasz
motrola #4078 üzenetére
Nekem ez van fent. Megtalálta elsőre magától. Kézzel semmit nem tudok beadni neki csak az ID-t meg a jelszót. Egyébként letöltöttem egy ONVIF IP Camera Monitor appot telóra. Mostm ár tudom, hogy 5000-es portot használ. Már csak a username a kérdés. Az mi? Mert az ID-t nem eszi meg. Vagy én használok rossz programot telefonon.
-
bigrock
Topikgazda
válasz
fzsolte #4071 üzenetére
Kicsit kusza... a CMS kliens megtalálja, kiírja az IP címét? Portot nem jelöl meg hozzá? Egyébként max. 1 HTTP porton kommunikálhat, a másik port adatport lehet. Ha ki tudod deríteni a telnet portot (pl. egy
nmap
alkalmazással - ami sok másra is képes), akkor megpróbálhatsz Telnet-tel is belépni és parancssorból konfigurálni. -
motrola
aktív tag
válasz
terra052 #4072 üzenetére
Nálam a kapunál mindjárt van 3 kamera. Nem müködik csak 1 de a rosszakat fennhagytam had bámulják.
Meg is szokták számolni őket, közben frankó képet tudok róluk csinálni.
Hogy a közterületet látja a kamera teljesen normális. Az, hogy rögzíti az is. Még soha senki nem szólt érte.
Szerintem lényege az mekkora részét látja a közterületnek. Ha csak a kapu előtti részt közvetlenül nem lehet gond vele.Aki csak elsétál és lenéz nem is látszik az arca.Aki belebámul az tökéletesen látszik.
Tábla van kinn.
Tavaly volt egy betörési kisérlet az utca egyik házában a rendőrök jöttek, hogy ha van felvétel adjam nekik oda.
Azok sem azt kifogásolták, hogy közterületet lát a kamera.
Akkor éppen nem volt vincsi a rögzítőben így nem tudtam nekik adni felvételt. -
topi66
aktív tag
-
fzsolte
tag
válasz
bigrock #4069 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. De félreértettük egymást. A linkeket azért küldtem, hogy tudjátok miről van szó. Szóval egy régebbi IP kamerám ip címére webesen ráléptem, bejött egy setup oldal ahol be tudtam állítani mindent. Pl. ip cím, port, felhasználó név/jelszó, stb. Ezalapján megcsináltam a port forwardolást és ment minden.
De ennél a kameránál nincs ilyen. Nem tudok rajta semmit sem beállítani. Böngészőbe beírom az ip címét kidobja, hogy nincs ilyen. CMS kliens (pc-n) LAN-on keresztül ugyan megtalálja, de pl. egy mobil verzió már nevet meg jelszót kér. Mi az, ha én azt be sem tudom állítani? Nem tudom milyen porton kommunikál a kamera. Mert ha még egyről beszélünk akkor az akár lehet a 151-es port. De ha több? Továbbá egyáltalán nem tudok lekérdezni semmit. WIN 10 is csak a mac címét tudja lekérdezni. A routerből tudom az ip címet. De semmi több. Így nehéz. -
q13579
senior tag
Ez csak az egyik kamera. A másik kameránk pont az ellenkező sarkon van, ami ennek a kamerának az irányába néz, illetve másik két kamera a hátsó és oldalsó kertre van állítva
.
Tehát teljesen le vagyok fedve, illetve még a tábla is ki van rakva. Mindenesetre én is olvastam problémákat azzal kapcsolatban, hogy közterületet még így sem figyelhetek meg semmilyen módon. Ezért a félreértések elkerülése végett az előkertet figyelőket bentebb fordítjuk
-
fzsolte
tag
Sziasztok! Vettem egy IP kamerát. [Global ZB-IPW71 kültéri IP kamera] Telefonra letöltöttem hozzá amit a doksiban írnak. [IEye-camera] A hozzá kapott [dokumentum] alapján a szoftver lehetővé teszi, hogy a kamerát az Interneten keresztül egy un. „felhőn” keresztül bárhonnan megfigyelhessem. Ehhez a „felhő”be való regisztrálást kell először elvégeznem. Ezt meg is tettem és valóban látom is a programmal a kamera képet. Minden működik is. Csakhogy nem tudom ez a "felhő" hol van és ki/mi üzemelteti? Nem szeretném, ha "Csengék" is velem együtt néznék.
Hogy tudnám ezt a programot kikerülve PC-ről nézni? Akár távoli elérés esetén "port forward" használatával? Vagy ez a fajta kamera erre nem alkalmas? Az IP címen kívül semmit nem tudok róla.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
q13579
senior tag
válasz
sambenez #4062 üzenetére
A kamera beállítása még nem végleges, egyelőre csak tesztelünk, természetesen úgy lesznek beállítva, hogy a lehető legminimálisabb köztérre láthasson rá, csak a kerítésen belüli részre fókuszáljon.
Ott pedig elméletileg nem lehet probléma, figyelemfelhívó tábla is kihelyezésre kerül.
De köszi az észrevételt, ezért is hasznos a fórum.
Egyébként rendben van, bíztam benne, hogy azért kicsit jobb képet tudok kihozni belőle, mert ha neadjisten beugrik valaki a kertbe, ez alapján az azonosítása nem túl egyszerű
.
-
q13579
senior tag
válasz
hzsolee #4060 üzenetére
Igen, úgy néz ki, hogy 0-ból meg lett oldva, működik az FTP feltöltés.
Viszont ránéznétek erre a képre? Ez egy FTP-re mozgás észleléskor feltöltött kép. Megmondom őszintén én azt gondoltam, hogy legalább egy rendszám kivehető, de itt csak egy pacát látok a rendszám tábla helyén.
Ezek ennyit tudnak, vagy valami beállítás lehet rossz? (A snapshot minősége maximumra van állítva. A kép FULLHD és a 96dpi-s felbontása van, 24 bitmélység).
A kamera:
DAHUA HAC-HFW2220S -
q13579
senior tag
válasz
hzsolee #4056 üzenetére
Kösz az infot.
Igazából csak azért vettem volna, mert azt hittem egyrészt, hogy eredeti HIKVISION, másrészt azért, mert a VIDEOSEC fpt-re történő feltöltését az istennek sem tudom beállítani.
Aztán ma bepattant, hogy a kamera a Dahua IP kamerák sima beállításai között is láttam FTP beállítási lehetőséget, amit ki is próbáltam és pikkpakk működik, tölti fel szépen mozgásra a képeket...
Köszi az infot, ez tántorított el végleg ettől a modelltől. Megjegyzem így, hogy másolatról van szó, az ára sem annyira barátságos már, legalábbis számomra
.
-
hzsolee
őstag
Csak mondom ez nem eredeti Hikvision, ez a leírásában is benne van ott, hogy ne frissítse a szoftvert. Valamint 4 csatornát tud 720-ban, csak kettőt 1080-ban. De ha neked elég a 720 4x akkor szerintem nem rossz a "kamuságának" ellenére. Én is néztem hasonlót az alin, de nem merem megvenni mert a kameráim nem biztos, hogy szeretnék.
Ha tévednék javitson ki valaki...
-
q13579
senior tag
Illetve azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a Videosec alternatívájaként ez szerintetek szóba jöhet-e? Tudja minden tekintetben azt, amit a Videosec 7104 tud?
Mert, ha Hikvision kapható 25.000 Ft-ért, akkor valószínű ez a legjobb választás.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Erről az NVR-ről van-e esetleg valakinek tapasztalata?
4 db Dahua IP POE kamerát szeretnék ráköteni, egy Videosec AHDR-7104 NVR-t szeretnék lecserélni, mert nem vagyok 100%-ig kibékülve a szolgáltatásaival. A webes felület nem rossz, de kicsit döcögős, illetve az FTP feltöltést sem igazán lehet rajta normálisan beállítani.
Ennek a novus-nak viszont úgy látom kicsivel jobb a támogatottsága, de lehet ez csak a látszat. Nem kellene sokat ráfizetnem, de csak akkor cserélnék, ha valakinek egyértelműen pozitív tapasztalata van a NOVUS készülékével és szoftveres támogatottságával.
-
bigrock
Topikgazda
válasz
jézusom #4049 üzenetére
Bocs, félreértettem. Ha arra gondolsz, hogy a kamera bekapcsolja a saját infráját, és ezt az indító jelet párhuzamosítani -na azt nem tudom. Esetleg aktiválni az alarm kimenetet valahogy...
#4048: Automatikusan biztos, hogy beindul. A jobb kamerákban lehet időzíteni az infra kapcsolását, a Foscam-et nem ismerem. -
Casterke
tag
válasz
Elemental #4039 üzenetére
Ezek a kamerák általában PoE-n keresztül kapják az áramot ami azt jelenti, hogy UTP kábelen, ezt többféleképpen tudod megoldani: 1. PoE switch használata, 2. Olyan rögzítő amiben van PoE switch beépítve 3. passziv poe. Ezenken kívül tudod használni a kamerákon található 12V-os DC bemenetet.
Ami fontos, hogy a kemra PoE (802.3af)-as szabvánnyú, tehát ha switchet nézel ezt kell támogatnia. -
-
Elemental
addikt
válasz
VANESSZA1 #4038 üzenetére
Köszi!
Nah, elkezdtem beleásni magam.
Az ip kamerarendszert úgy kell összekötni, hogy a rögzítőt és a kamerákat rádugom utp-vel a hálóra? Ez lehet az otthoni hálózat, vagy érdemes ennek külön hálózatot csinálnom? Vagy közvetlenül a rögzítőbe kell csatlakoztatnom? A kameráknál semmi hozzáértés nem kell, csak belepattintom az utp-t, és rendben is van?
A másik, hogy itt jönne elő a PoE értelme, mert akkor nem kéne tápot vinnem a kamerákig, csak az utp-t? (azt tudom, hogy kell PoE switch) Nagyjából 25 méter utp lenne a leghosszabb, vagy PoE-nél nem számít, hogy milyen hosszú?Amit kinéztem első körben:
Rögzítő: Hikvision DS-7608NI-E1/A
Kamera: Hikvision DS-2CD2020F-I
Ez mit jelent a kameránál: PoE bekötés: 4/5 (+), 7/8 (-)?Nagyjából 25 méter a max, ahová el kell látnia. Oda elég a 2MP?
Még egy kérdés. Az mit jelent egy rögzítőnél, hogy PoE tápfeladó? Ilyenkor minden utp-t, ami a kamerába megy közvetlenül a rögzítőbe kell csatlakoztatni, és nem kell PoE switch? -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Kamerarendszert telepítenék családi házhoz. Szeretnék 8 csatornás rögzítőt (digitális), erre csatlakoztatnék vezetékkel 6-7 kültéri, éjjel is látó kamerát.
Jó lenne, ha tudna hálózaton keresztül is menteni, már ha létezik ilyen egyáltalán.
Tudnátok javasolni terméket/márkát, esetleg komplett csomagot? -
Minstrel
senior tag
válasz
DougButabi #4035 üzenetére
Én úgy tudom ez kínai piacos hikvision nemzetközi firmware-el amit ráhekkeltek valahogy, ezért nem szabad frissíteni a simával. Amúgy nekem van kettő, működik az ezviz vagyis a hikvision felhő szolgáltatása, van rendes sorszáma meg még egy csomó száma. Van olyan eladó aki írja, hogy nem működik az ezviz, azokon megint valami más fw lehet, de azokat is lehet távolról nézni más ddns szolgáltatással.
-
Minstrel
senior tag
válasz
tome0001 #4033 üzenetére
Kicsivel 20k felett van, de az érték arány akkor is jó, persze lehet megáfázzák, de még akkor is jó. [DS-2CD2145F-IS]
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani SD kártyára felvevő biztonsági kamerát ami:
Éjjellátó funkció
Kültéren lenne, egy tetőeresz alatt
Full HD
SD kártyára rögzít (tehát nem kell IP cam)
Fix (nem kell hogy forgatható legyen)
Jó ár/érték arány (max 20k)Köszi előre is.
-
poolbig
aktív tag
Üdv!
Karácsonyra meglepem végül magam ezzel: Videosec IPW-460A,
Ha jól értelmezem a kamera leírását, csatlakoztatható hozzá mikrofon. A kérdés, hogy milyen mikrofont tudnék hozzá venni? Ötlet? Link?
Köszi! -
A jó hír az, hogy a jelek szerint publikus az IP-címed.
A rossz az, hogy valami nagyon nem jó.
Jól emlékszem, ugye, hogy 192.168.1.x a DHCP-tartományod?
Most sajnos elég macerás lenne visszaolvasnom, úgyhogy lehet, hogy ezem már túlvagy:
Próbálj csinálni egy "tiszta" hálózatot, amin csak egy PC, a router és a kamera van! Állítsd be úgy a routert, hogy a kamera fix IP-je (ha van ilyen) ne essen bele a router DHCP pooljába, de a hálózat azért stimmeljen.
Ha ekkor sem jelenik meg a kamera, akkor valami gáz van.
A kábelek biztosan rendben vannak? Ha nincs jobb ötlet, akkor reseteld a kamerát!
MaCS
-
Pecc
őstag
válasz
MaCS_70 #4021 üzenetére
Sajnos, nekem sem világos
1. Client listben nicsen kamera, csak a gépek és a telefon, tehát nem kap semmit.
2.Most leszedtem a kamerát, bedugtam a szobában, a routerre, lanon.
Így sem kap címet, nincs a client listben.Ismétlem, ez így ment régen, nem állítódott el semmi a routeren.
Bár, lehet el@aszódott a kamera, de kétlem, mert áramot kap, az infra megy benne.
Jézusom: #4009
-
tibibi
őstag
escam qf001 vagy qf002 egyszerűen nem hajlandó a wifi hálózatot felismerni, hiába kapcsolom ki a titkosítást akkor sem . Más is kínlódik ezekkel?
-
Hát, nekem még mindig nem világos, de valahol csak el kell indulni.
1. Tisztázuk, hogy a kamera a belső hálózaton kap-e IP-címet -- mert azt pont nem fényképezted le! A második képernyőmentésen oldalt látható Client List oldalon kéne megnézni, hogy szerepel-e rajta a kamera. Ha nem, akkor belső hálózati hibád van. Ha igen, akkor:
2. Ki kell deríteni, hogy valóban publikus-e az IP-címed. (Ha matávos ADSL, akkor valószínűleg igen.) Ha a böngészőbe beírod, hogy http://ipaddress.com/, akkor milyen tartományra szóló választ kapsz?
A NO-IP jelentőségét változatlanul nem értem. A kamerádnak van egy saját szolgáltatója, a rmyv.ipcam.hk. Hogyan kerül a képbe a NO-IP.com?
MaCS
-
jézusom
addikt
válasz
daniel2121 #4017 üzenetére
az igaz, de más meg nincs itthon
-
Pecc
őstag
válasz
MaCS_70 #4010 üzenetére
Ezt a kamerát kb 4éve installálta nálam egy emberke. Akkor beállította, ment egy pár hónapig szépen. Most is megy, áramot kap, routert el tudja érni, mert azóta semmi nem változott., Éjszaka bekapcsol az infra látszanak a ledek pirosan szépen.
Akkoriban, okos telefonról is el tudtam érni az ipcam viewer lite-al, illetve a pc-n egy számokból álló címmel, mintha a végén :151 lett volna, nem emlékszem pontosan. Ezután most itt vagyok, használnám, de egyszerűen nem tudom, hogyan lehetne elérni a kamera agyát. A kamera aljára ez van írva többek közt: A router wifi jelszava sem változott.User name: admin
Password: none
Inner Access: http://192.168.1.126:81
Remote access: rmyv.ipcam.hk (Ezt ha beírom a böngészőbe : ipcam is not online! )
Illetve van egy DDNS password is egy 6 jegyű szám.A routeren ilyen beállításokat látok,
WAN Connection Type
ynamic IP
Wireless Sdecurity : WPA/WPA2 - Personal(Recommended)A kamera mail címekből szándékosan töröltem egy két betűt, a lényegen nem változtat szerintem.
Pr telekom kábeles internetem van, 60/5, akkor is az volt amikor ezt installálták.
A routeren: kábelen egy pc, wifin egy telefon és egy pc. Más nincs és ezelőtt sem volt.
A kamera wifin csatlakozott a routerhez.Köszi, a választ
-
jézusom
addikt
válasz
daniel2121 #4015 üzenetére
Kínából 5000-től indul, itthon 15. De most számításba veszem a POÉS NVR-eket is.
-
Ez így egy kicsit zavaros.
Ha a belső hálózatról sem éred el, mi a NO-IP jelentősége? Először ezt kellene tisztázni.
Mik a belső hálózati beállításaid a routeren és a kamerán? A kamera közvetlenül a routerhez csatlakozik, vagy van köztük más hálózati elem is?A DDNS szempontjából fontos lehet, hogy milyen a netelérésed. Más DDNS eszközök működnek? Ha nem, akkor nem lehet, hogy NAT-old netre váltott a szolgáltatód? A Matávnál pl. simán előfordulhat.
MaCS
-
Pecc
őstag
Sziasztok.
Szokásos kérdés merül fel, de sehol nem találok rá konkrét leírást, laikus számára is.
Adott egy EasyN F-Series kültéri wifis IP kamera, évek óta fel van szerelve, kap áramot, korábban no-ip ingyenes szerver volt alatta, elérhető volt belső hálózatról illetve netről is. Wifi router, net van, továbbra is.
Namost, ez évekkel ezelőtt volt, azóta nem tudom elérni sehogyan. Gondolom lejárt a szerver. Belső hálózatról sem tudom elérni. A kérdés, hogyan tudnám ezt konkrétan újrakonfigurálni úgy, hogy az itthoni pc-m lenne a rögzítője. Illetve akár máshonnan internetről, okostelefonról elérhető legyen az élőképe.
A router tp-link 841ND.Válaszokat köszi előre is.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
POE switchet vett már valaki kínábol? Érdemes? Itthon 15e a legolcsóbb.
-
Gondwana
addikt
A mozgàsérzékelés mindig a videotömörìtés előtt történik, koax DVR-eknél természetesen a rögzìtőben, egyébként az IP kameràban. Ha aktivàlod, a kamera ONVIF szerint folyamatosan küldi, hogy IsMotionDetect: False, amikor mozgàst làt, akkor ez True és az NVR ebből gazdàlkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest