Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz tome0001 #11184 üzenetére
Ahogy nekünk a társasház kérdésére ügyvéd mondta (attól még persze lehet badarság):
Nem az a lényeg, hogy mit szabad, hanem, hogy kinek! Egyik helyen az van leírva, hogy mit szabad, másik helyen, meg, hogy kinek.
Arra szakosodott , engedéllyel rendelkező cégnek majdnem bármit. Neked meg majdnem semmit. Nem készíthetsz felvételt olyan területről, ahová idegen jogsértés nélkül beléphet. Ott csak biztonsági cég készíthet felvételt. Példa a saját boltod: nyitvatartási időben jogsértés nélkül bárki beléphet, tehát nem készíthetsz saját magad felvételt, csak biztonsági cég. Viszont papírforma szerint NEKED SEM mutathatja meg, csak a rendőrségnek! Éjszaka ugyanoda csak jogsértéssel (betörés) léphet be, tehát éjszaka saját magad is készíthetsz felvételt.
Ha a szomszéd az új barátnőjével a Te parkolódon jogsértés nélkül mehet keresztül kézenfogva, és a feleség a felvételedből tudja meg és válik, rajtad elverik a port.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
sambenez
addikt
válasz tome0001 #11184 üzenetére
Nos ha körbe van kerítve a parkolód akkor nincs gond. Ha nincs és bárki keresztül mehet rajta nem tudom ilyenkor mi a helyzet.
Egyébként igen. Minden családi ház vét a törvény ellen ahol az utcát is figyelik. Kivéve ha ki van maszkolva a közterület a kamera látószögéből.Nem azt mondtam ne tedd fel, csak jó ha tudod mi a szabály.
-
Minstrel
senior tag
válasz tome0001 #4033 üzenetére
Kicsivel 20k felett van, de az érték arány akkor is jó, persze lehet megáfázzák, de még akkor is jó. [DS-2CD2145F-IS]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest