Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
Topikgazda
válasz bujdi19 #7745 üzenetére
Mivel a PoE az ethernet kábel 4,5,7,8 ereit használja, ezért elméletileg nem megy át powerline adapteren a 48V. Kapható egy ilyen kütyü, ami a leírása szerint átviszi a hálózaton a gyengeáramot is. (meg gigabitet is?)
Ha ez igaz, jó minőségű hálózati kábel szükséges és ugyanazon fázis használata. -
sugarforce
addikt
-
kirkri
addikt
-
jézusom
addikt
-
tibibi
őstag
válasz bujdi19 #2377 üzenetére
http://tiszasas.ddns.net:8040/ jelsz: proba felh:proba igy kellene kinézen és csak ie alatt müködik.
itt kipróbálhatod[ Szerkesztve ]
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz bujdi19 #2372 üzenetére
ez a portforwarding nekem nagyon nem tetszik. van olyan port amit több helyre is akarnál irányítani :S plusz a "váltások" sem stimmelnek sztem. ha mondjuk a 7777-et akarnád irányítani az 192.168.1.2 443-es portjára, annak így kéne kinéznie: 7777-7777 7777-443 192.168.1.2
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz bujdi19 #2335 üzenetére
a belső hálón lévő IP-t beírva nem is fog menni.
két lehetőség van:
-ha a kamerához tartozik valami p2p szolgáltatás, akkor bármilyen további beállítás nélkül, annak a segítségével, ez gyártónként változhat, keresd fel a weboldalukat.
-ha nincs ilyen, akkor kell regisztrálnod egy dinamikus DNS szolgáltatásra (mivel gondolom dinamikus IP címet kapsz a szolgáltatódtól, pl xDSL-nél). ajánlom a no-ip-t. így változó IP-hez kapsz ingyen egy domain nevet amit böngészőbe beírva elérhetsz távolról, de ehhez a routerben a dyndns-t be kell állítani. továbbá kell csinálnod egy port forwardingot, amivel az általad tetszőlegesen kiválasztott (lehetőleg másra nem használt) portot tovább kell irányítani a kamera IP címére, a 80-as portra. megpróbálhatod a 80-as portot is átirányítani, de azt van hogy blokkolja a szolgáltató. arra figyelj, hogy ha nem a 80-as port lesz átirányítva, akkor az eléréshez a böngészőben be kell majd írnod a kiválasztott portszámot is a cím után. tehát ha a no-ip-hez beregisztrálsz és csinálsz egy bujdi19.ddns.net domaint, és az 12345-ös portot irányítod tovább a kamera felé, akkor a böngészőbe azt kell majd beírnod az eléréshez, hogy http://bujdi19.ddns.net:12345
ugyanezt a forwardingot minden más eszköznél meg kell csinálni egy tetszőlegesen kiválasztott portra, ha azokat is el akarod érni távolról.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Minstrel
senior tag
válasz bujdi19 #2335 üzenetére
Az semmiképp se működik ha máshol próbálod a kamerát elérni csak simán az ip címén keresztül. Ha nem fix ip címed van az otthoni netednél akkor be kell állítani egy ddns szervert. Én úgy tudom csak a no-ip ingyenes, én is ezt használom, de lehet van jobb is, itt van egy leírás a beállításhoz: [no-ip regisztráció]
-
kgab88
csendes tag
válasz bujdi19 #2088 üzenetére
Az NVR megfelel hozzá. Az a legjobb ha egy gyártótól van, akkor biztos megy vele a kamera.
Hát a kamera adat táblájából az derül ki, hogy 12 Volton 1 Amper, 48 Volton 0,5 Amper.
Ezen kívül van még benne olyan, hogy maximális áramfelvétel 7 watt. Itt nekem sehogy nem jön ki a 3 Amper.
Ha a 7 watt valós, akkor megy sima POE switc-ről. Amennyiben 15 watt felett van a fogyasztása 48 Volton de nem éri el a 30 wattot akkor HighPOE switch-re van szükséged. Például Zyxel GS1100-8HP. Ez portonként 30 watt teljesítményt tud leadni.
Ha egyszer egy kamera paraméterei között szerepel hogy megy POE tápról, akkor olyan nincs, hogy nem alkalmas rá.Informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kivitelezése. Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása, javítása. http://portcomp.hu
-
kgab88
csendes tag
válasz bujdi19 #2086 üzenetére
Hát az adatlapjából ítélve POE tápfelvétele elég húzós.
48 Volton 0,5 Amper az nem igazán baráti. Ámbár nem tudom, hogy melyiknek lehet hinni. Fogyasztási adatok Kb. 7W maximum.
Egy alap POE switch portonként kb. 15,4 wattig terhelhető. Tehát ha a másodiknak hiszünk akkor bármely POE-s switch megfelel hozzá. Ha csak ezt az egy kamerát akarod hajtani róla akkor még a TP-Link is.NVR eszközben bármi ami támogatja az ONVIF 2.3-at.
Informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kivitelezése. Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása, javítása. http://portcomp.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest