Új hozzászólás Aktív témák
-
topi66
aktív tag
válasz tomy_cz #26030 üzenetére
Kétféle módon adhatsz neki tápot.
1: dc 12 volt a különálló dc csatlakozón keresztül
2: utp poe csatlakozón keresztül poe tápellátással, ahol minimum 43.max 54 voltot kaphat.
3: Utp poe adapter ahol a tápnál feladod az utp re a barna/kék érpárakon a dc 12 voltot és egy másik adapterrel a kamera előtt veszed le és csatlakozol a kamera 12 voltos bementére. -
topi66
aktív tag
válasz KukkSteve #25742 üzenetére
Mindkettővel rendelkezek,és a rendszeremet tovább bővítem,én az AC500-at választottam. Hozzátartozik,hogy csak 10-15 méterre kell lásson. Az AC 500 kb 5-8 méternél kapcsolja be a fehér fényt amennyiben ez számít. Orra nem esel a fényénél,nem egy zseblámpa viszont meglepően jó színes képet ad. (az érzékenysége jobb mint a c-800-é)
-
topi66
aktív tag
válasz luciferc #24752 üzenetére
Amennyiben embert (vagy közelről macskát) érzékel akkor fehér ledre vált,és színesre a kép. A macs-ra csak egyszer kapcsolt be,azon kívül nem volt fals jelzése. Sajna még nem volt időm játszani vele,mindenesetre a C500-nál nekem érzékenyebbnek tűnik,és a fals jelzések terén (annak hiánya) is nyert.
-
topi66
aktív tag
Valaki kérdezte, hogy megéri-e a C500 árát kicsit megtoldva 5 dodóval az AC500-at választani. Pár napos tesztelés után a véleményem az hogy igen. Nagyon is. Éjjel határozottan érzékenyebb, szélesebb a látószöge, az ember és járműfelismerése is mellette szól. Eddig nem volt téves jelzése, egy c500-at váltott. Sajnos úgy érzem a többi C500-at is le kell cserélnem. A fehér fényt még nem teszteltem,így arról később lesz infóm.
-
topi66
aktív tag
válasz Marci112233 #23093 üzenetére
Próbálj meg egy szofver frissítést,utána pedig egy gyári visszaállítást.
-
topi66
aktív tag
válasz paolinho #23031 üzenetére
Próbáld meg úgy,hogy a reset gombot nyomd meg gyors egymásutánban 2-3 szor,akkor pofázni fog hogy ap módba került.Akkor a telefonnal csatlakkozz az általa adott wifi-re. Utána fel tudod venni. Amikor benne vagy már,akkor megkeresed a menüjében a netes csatlakozásokat, ott a wifidet, és átjelentkezel rá az ap módbol kilépve.
-
topi66
aktív tag
válasz gabikiraly2 #23001 üzenetére
[link] 2 MP nem túl drága
-
topi66
aktív tag
válasz amstro555 #22941 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék,hogy egy tisztességesen kivitelezett vagyonvédelmi rendszert hogyan "cselezel" ki vizes lepedővel.....értem alatta a nyitás,törés érzékelőkkel megfejelt kombinált érzékelős vezetékes rendszert. Az ember, jármű,arc..felismeréssel bíró kamerát sem gondolnám hogy a végtelenségig be tudnád csapni.
-
topi66
aktív tag
válasz markussandor #22773 üzenetére
[link] Vezetéket levágod, sima rj-45-öt rákrimpelsz és a linkelt csatlakozóval vagy hasonlóval toldod.Vagy ilyennel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
válasz markussandor #22750 üzenetére
Csak van valami számtek bolt a közeledben,ott egy pillanat alatt megoldódik a csatlakozó krimpelés és vagy toldás
-
topi66
aktív tag
válasz markussandor #22748 üzenetére
Van arra módod hogy a kamerába menő vezetékburkot megbontod és kiméred a vezetékeket,majd új csatlakozót teszel rá?
-
topi66
aktív tag
Vegyes a tapasztalatom,és ezt sajna a Hisseu kategóriájú kamerák hozták, ahol a termékeknél galád módon azt tüntetik fel hogy van zoom, PT funkció mellett. Van,de digitális ami kb semmi.Magát az ötletet amit kérdezz-felelek formában vetettetek fel teljesen jónak találom. Aki a saját kezébe veszi a telepítést az kapjon kellő támogatást a fórumról, a telepítők piacvesztése ebben az esetben szinte elhanyagolható szerintem. Aki szeret barkácsolni az úgyis megoldja maga.
-
topi66
aktív tag
válasz sbe561 #22295 üzenetére
Bár nem én lettem megszólítva, az állítás részben igaz. Ugyanis egy nagyjából 3.6-4mm-es optika hozza ezt az állítást,de egy 2.8 szélesebb látószögnél, vagy 6mm-nél már nem igaz. Nem nagy differencia,csak pár méter. A Hisseu pt(z) talán 812 esnél ami van a szomszédomnál, ott az ember felismerés nagyjából 5-10 méterig jó amikor épp kedve is van hozzá. Az Annke C800-am pedig autót már 20-25 méterről,embert pedig kb 20-ról felismer és ad értesítést nappal.
-
topi66
aktív tag
Több ügyfélnek szereltem Annke C800-as rendszert,volt akinek 6 volt kinek 8 db 4K kamerával. Minden rögzítésre került amit a rendszer tud és használni is akartuk belőle. Viszont visszekeresésnél már jobban jártunk ha csak egy kamerára szűrtünk rá. A kínai board (több is) küzdött a valódi 4K kamerákkal. Ez alól csak az Uniview alapokra épült volt kivétel,mert az jól vizsgázott.Cserébe az sem olcsó.
-
topi66
aktív tag
válasz Marci112233 #22121 üzenetére
Frissítés után bukta a magyar nyelvet az ügyfelem,szerencsére az angol megy neki. Mást nem vettem észre.
-
topi66
aktív tag
válasz jézusom #21928 üzenetére
Az akkut nem üzemeltetheted 12 voltról,hiszen nyugalomban 12,4-12,8 között van,a töltés pedig 13,5-14 között ajánlott. A kamerák kacagva bírják ezt a kis plusz feszültséget,a nagyon gagyikban az infa élettartama csökken le a túlhajtás miatt,de itt évekről beszélünk. Cserébe a kameráid szünetmentesek lesznek. Nem kell segédtáp. Amennyiben túl akarod lihegni akkor tegyél egy ilyet [link] 3-4 kamerát hűtéssel elvisz.
-
topi66
aktív tag
válasz MasterDeeJay #21873 üzenetére
A ledek működése menüből állítható, az Annke 5 megása jobb. Mikor vettem a szomszédnak,akkor még kb egy tizes volt és annyit simán megért.
-
topi66
aktív tag
válasz MasterDeeJay #21863 üzenetére
Szia! Nem tőlük vettem, (Keview) 5 Megapixeles, az arcfelismerésessel játszottam, az Annke nvr simán kezelte Onvif-en, és rögzített mozgási eseményekre és folyamatos felvétellel is. Sajnos az arcfelismerést nem adta át,viszont a kínai board simán kezelte ahogy kell,teljesen kompatibilis vele. Előnyére szolgál,hogy egy éven belül ketszer is frissült a szoftvere, jó a nappali és nagyon jó az éjszakai képe, ami nagyon fura viszont,hogy Hikvisionnak ismerite fel az SAPD szoftver.
-
topi66
aktív tag
Annke tulajoknak, van a honlapon a c800-hoz és az nvr-hez firmware
-
topi66
aktív tag
válasz Marci112233 #21227 üzenetére
b a bekötés
narancs/fehér
narancs
zöld/fehér
kék
kék/fehér
ződ
barna/fehér
barna -
topi66
aktív tag
Rendelt valaki már az Annkétól Crater kamerát és meg is kapta már ?
-
-
topi66
aktív tag
válasz szetcsuszott #20880 üzenetére
Szívesen. Jut eszembe a boardhoz nem kaptál egy kétoldali ragasztós kb processzor méretű ragacsot? Mert azt a bordon a proci alá kell tenni és maga a doboz is hűt.
-
topi66
aktív tag
válasz szetcsuszott #20867 üzenetére
A borda normál esetben 40-45 fokos ezen a boardon, ha zavar,akkor tegyél rá egy ventillátort. a csatlakozói a hdd piros kábele melletti 2 forrfül
-
topi66
aktív tag
válasz szetcsuszott #20868 üzenetére
A bekötése vélhetően azonos,csak a lábtávolság nem. Multiméterrel dióda mérés üzemmódban nézd meg,hogy az egyes vezetékre téve téve a piros kábelt, a feketét a kettesre, és amennyiben a bekapcsolás led világít akkor a fekete vezetékkel próbáld meg a 9es és 10es vezetékkel is. Ha azok a ledek világítanak (9 rec10 alarm) akkor csak csatlakozót kell szerezni és áthekkelni.
A 4 tűs csatlakozó az front usb[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
Egy móerahalmi ügyfélnél viseosec rendszer lett telepítve és ott a Guardviewer simán futott a boxon. Ugyanis a kedves delikvens utólag találta ki (rendszerátadáskor),hogy szeretné nézni egy másik helyen is a kamerákat. Egy olcsó kínai board (8-10 ezer)is lehet valóban alternatíva ha a költség számít.
-
-
topi66
aktív tag
válasz tillatrilla #20731 üzenetére
Fordítsd meg a dolgot. Próbáld ki,hogy a jelenlegi kamerád fel tudod venni vagy sem a cms proramba, és az xmeye appba.Amennyiben igen,akkor nagyon sok kamerából válogathasz.
-
-
topi66
aktív tag
válasz sambenez #20354 üzenetére
A felvetésed jogos és általam is ismert. Nem merülök bele milyen optikával és megapixellel mekkora távolságból azonosít be valaki egyértelműen ismeretlen arcot,pláne ha épp nem maszkot,sálat stb visel. Tapasztalatom alapján sajnos sokan akkor is az olcsóbb kamerát választják amikor egzakt módon látja hogy mekkora differencia van a 2-4-5-8 Megapixeles kamerák képe között. Mindenki mást tart fontosnak. Pl 30 millás autó,több száz millás ház, valódi Rolex és rosszullét mikor egy 6 kamerás rendszer árát látva dob egy hátast,mert sokallja érte az x összeget,ugyanis látott egy 4 kamerás analóg rendszert 36 ezerért. Szerencsére itt a fórumban van jó fej és segítőkész ember aki segít azoknak akik szeretnének nem aranyáron,de használható kamerarendszert maguknak,vagy ismerőseiknek. Az összefoglaló is jó mankó azoknak akik a kis pénz kis focit ,vagy épp a nagypályát keresik.
[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
válasz topi66 #20350 üzenetére
Az még hozzátartozik,hogy a feltöltött 5.6megás képből a feltöltött méret 433kB-ra generálódott. Amúgy a Hisseu Banggod eu (Cseh) oldalán most 10630,- ba kerül sarcmentesen ingyen szállítással. A magam részéről amennyiben nem kell forgatni akkor nem sokkal drágább a húsvéti akció miatt az Annke.
-
topi66
aktív tag
Sziasztok,nem tudom volt már vagy sem,de az Annke nagyon jót akciózik a húsvét miatt.
-
topi66
aktív tag
válasz Marci112233 #20182 üzenetére
Szerintem kérdezz rájuk,van-e raktáron amit szeretnél. Én megtettem és egy héten belül nálam volt
-
topi66
aktív tag
-
topi66
aktív tag
válasz szetcsuszott #15230 üzenetére
Vodával és Digivel is elérem
-
topi66
aktív tag
Memóriakártya kamerához: [link]
-
topi66
aktív tag
Volt hogy ügyfelemmel a szomszédait ( 2 )meglátogattuk és el lett mondva,hogy a tanyán létesítendő megfigyelőredszer kamerái részben rálátnak a területükre, elfogadják vagy sem, örömmel elfogadták,mi több szerették volna hogy ne csak részben. Sok betörés után érthető. Az örömre ezt kértük leírva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest