Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz J0hn #36651 üzenetére

    Az hülyeség, hogy nem fogja bírni a hőt. A baktériumok meg legfeljebb a mélyebb karcokban tudnának megtelepedni, például egy műanyag vágódeszkán, vagy egy étkezésre használt műanyag ételhordóban. Más kérdés, hogy én is jobban preferálom az acélt, bár nálunk például a mosogatógép belső tere meg 1-2 helyen rozsdafoltos.

    Egy kis segítség a páraelszívókhoz: az EN61591 szabvány szerinti légszállítási adatokat figyeld.
    A DH 680 egy kifutó típus. A 637 m3/órás légszállítás valós ugyan, de ez nem a maximális, hanem az intenzív fokozat esetén értendő! Ezt csak néhány percig érdemes használni, főzés előtt és/vagy után, tehát nem ez a mérvadó. A maximáis, azaz 3. fokozaton "mindössze" 402 m3/h a légszállítása, 150 mm-es kivezetés esetén.

  • dh66e

    veterán

    válasz J0hn #36651 üzenetére

    Katalitikus paneles sütőt ne vegyetek nem tragédia,de nem a legjobb választás.Nekünk az jutott mert olcsó volt nagyon,de másnak nem ajánlom ha nem akarja a panelt cserélgetni sok pénzáert.Mondjuk én nem is cserélem majd. :D

  • st6969

    őstag

    válasz J0hn #36651 üzenetére

    Személyes véleményem szerint a juronikszban (is) azt fogják ajánlani, ami után a legtöbb jutalék jár, emellett - tisztelet a kivételnek, de képzett, valódi szakértő munkaerő hiányában - pont annyira értenek hozzá, mint a szomszéd Józsi bácsi (na jó, egy picit jobban).
    De hogy on is legyek: valóban szerencsésebb fém belső résszel rendelkező mosogatógépet választani, emellett a minél több garancia fontos, illetve olyan praktikus dolgok, mint a lehajtható tüskék és a fiókos rendszerű evőeszköz tartó. Nekem régebbi Ikeás gépem van, szóval a maiak közül majd - remélhetőleg - konkrét típust ajánl más.
    Sütőhöz: amikor vettük, fizettem felárat a különböző - soha nem használt - funkciókért (mint pl. külön program pizzasütésre, ami annyit csinál, hogy felveszi a max. hőfokra és 10 percre beállítja az időzítést :C ). Gyakran használjuk (pizzasütésre is, de én állítom be az időt, hőfokot), de ma már sokkal könnyebb lenne a döntés, mert semmi mást nem használunk a felső grillezésen és az alsó-felső (normál és légkeveréses) sütésen kívül. Meg merem kockáztatni, hogy sokan így vannak ezzel. A teleszkópos sín még hasznos lehet, minél több gari legyen rajta. Mással én nem foglalkoznék. (ja, de: férjen be a szekrénybe, és legyen szép :DD )

Új hozzászólás Aktív témák