Új hozzászólás Aktív témák

  • L4D1K

    őstag

    válasz Tristis #10913 üzenetére

    Nem esek hanyatt, valamilyen szinten gyakorlatias vagyok. Sajnos nekem sem adatott meg az a lehetőség, hogy több hangfal kábellel próbáljam ki a rendszert. Ezért egyrészt úgy gondoltam, hogy ha már módosult a hangfal és az erősítő is a hivox műhelyében, nagyon nem lőhetek mellé ha ugyaninnen vásárolok hozzájuk kábelt(szinergia itt nem tudom érvényesül-e már). Másrészt ahogy utána olvastam, a CAT7 kábeleket főleg ár/érték arányuk miatt szeretik nagyon, kis olvasgatással fejszámolással kijött hogy anyagárban de inkább alatta jövök ki a kábelekkel, aprón nem is nagyon találtam hasonló árban hasonló tudású kábeleket. Harmadrészt Szabó Zoli személye. Nálam sokat dob a latba hogy olyan embertől vásárolok terméket, akinél ha gond merül fel gondolkodás nélkül segít(anno az erősítővel szegény nagyon sokat dolgozott más hibája miatt). Úgyhogy mindent összevetve gondolom úgy, hogy nem rossz választás. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon sok hozzáértő nem kedveli Zoli pár termékét avx-en vagy épp más fórumon, de éppolyan sokan vannak, akik teljes megelégedettséggel használják a tőle vásárolt dolgokat.

    Az ic / tápkábel / dac stb még arrébb van. Mindenféleképp megnézem Vallhalla kábeleit, illetve utánajárok más itthon készített dac-nak is.

    De mint fentebb írtam nem is olyan rég. Lehet hogy te már olyan tapasztalatokkal bírsz, amivel én még nem rendelkezem, és elvből vagy gyakorlatból kerülsz dolgokat. De abban talán egyetértünk hogy csak tapasztalat útján lehet egyről a kettőre jutni, még ha ez azt is jelenti hogy 10ből 9szer rossz irányba fordulok.

    [ Szerkesztve ]

    # ANTAL Tuning #

Új hozzászólás Aktív témák