Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz J97 #11029 üzenetére

    Félreértetted, a baj azzal van, hogy 100k és álló, és 3-utas. (Azt már nem teszem hozzá, hogy wharfedale, majd megteszi más. :) Azért nem mindegyik wharfi rossz.)
    A 3-utas álló sugárzókból ami felér mondjuk egy 100k-s polcsugárzóhoz, az inkább 2-300 ezernél található. 2-utas álló az más tészta, ugyanazon árért 100k-ért nagyon nagy eséllyel a kétutas a jobb. Polcsugárzó meg általában még ennél is jobb ugyanazért az árért (ha a mélyeket nem nézzük, hanem az egész hangképet). Ennek egyszerű oka van, egyszerűbb megvalósítani a polcsugárzót az állóval szemben, illetve a kétutast a háromutassal szemben, így ugyanabból a pénzből jobb hangminőség hozható ki. Természetesen ezen az árszinten nézve. 100 ezerért tehát kapsz már igenis viszonylag jó hangfalat. Csak nem 3-utas állóból, hanem 2-utasból, vagy ha nem annyira lényeges a mély, akkor polcsugárzóig lemehetsz (azért ezeknek is van valamennyi mélye, pláne ha feldúsul a kis szobában). Utóbbihoz viszont számolhatsz hangfalállványt is.

    Ja és lényegesen jobban járhat az ember használt cuccok vételével: akkor 100 ezret csak hangfalra költve már egészen jó hangfalakat ki lehet fogni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák