Új hozzászólás Aktív témák

  • Isti79

    csendes tag

    Sziasztok!

    NAD 315BEE erősítőt keresek 40000Ft körül, ha esetleg tudtok eladót valakinek üzenjetek légyszi. Köszi előre is!

    7 év után "véletlenül" lecseréltem a régi Genius 5.1 hangrendszerem front dobozait Wharfedale Diamond 9.1-es dobozokra...azért ekkora kontrasztra nem számítottam. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a tapasztalatokat részletesen később.

    Talán a két legérdekesebb tapasztalat az az, hogy nincs stereo középpont, akár a két hangdoboz közé, azokkal egy vonalba is be lehet ülni, akkor is nagy térben "lebeg" a hang, alig lehet megmondani hol a hangforrás. És mindezt egy sima, fadobozos Genius erősítővel!

    A másik, hogy a genius erőlködőjének kb 20 perc bemelegedési idő kell, addig szinte minden középről, monosan szól. Kb 20 perc elteltével viszont teljesen nyílttá válik a tere és mindez egyik pillanatról a másikra történik, nem folyamatosan. A fene hitte volna...

    Úgy látom itt a fórumon nem igazán van jó véleményetek a warfikról. Nos amióta megvannak, nekem csak sztereo, csak CD vagy FLAC, csak élmény. Egyszer poénból elmentem egy szalonba meghallgatni B&W-t valami szuper Onkyoval (az eladó szerint jobb, mint a Rotel). A B&W földön álló dobozát 3 percig bírtam, a polcsugárzóra átkapcsolva jobb lett a helyzet, de az a fémes-érdes magas, brrrrrr...alig vártam, hogy hazajöjjek. :-)

Új hozzászólás Aktív témák