Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz gorbep #39809 üzenetére

    trafó válogatja. szimmetrikus trafóból nem találtak még annyira jó hangút, mint asszim trafóból. Ismerős akart volna aes ebus tablát, meg lehetett volna csinálni, de aztán nem lett belőle semmi. Kiderült, hogy a srác az itt is "hozzáértő" által ajánlott neutrik trafót akarta volna használni, és hát picit fos a hangja, inkább úgy szervezte a dacának a bejáratait, hogy felszabadult a sima koax bejárat.

    Spdif vevő nem nullszinthet képest levő különbséget nézi, tehát ha úgy vesszük szimmetrikus, mert csak a jelalaknak , és fesznek kell stimmelni. Kipróbálhatod,megcseréled a hideg-meleg pólust digi kábelnél, működik.

    Egy előnye lenne, hogy 5V érzéketlenebb a zajra,mint 0.5V, de otthoni hifiben egy normálisan árnyékolt kábel ugyanúgy zavarmentes mindkét esetben. Stúdióban kilóméter-hosszan ezer készülék között nyilván nem játszanék koax-al.

    Blattida: oké, hogy garázsban kerül rá utolsó ellenőrzés folyamán a sorozatszám a készülékre, de azért ezek a cuccok üzemben, kis sorozatban készülő termékek. Itt nem várható házi tekert trafó megjelenése.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák